Koncert Bernie Sandersért

Red hot Chili Peppers Bernie Sanders concert

Tegnap este adott koncertet a Red Hot Chili Peppers, hogy támogassa Bernie Sanders elnökválasztási kampányát. A setlist korrekt volt, pár régi szám is előkerült. Emellett Flea a Rolling Stone magazinnak beszélt arról, hogy miért támogatja Bernie Sanders-t.

“The concept of politics itself is of absolutely no interest to me. The concept of human beings caring for one another holds great interest to me.”

01. Can’t Stop
02. Factory of Faith
03. Nobody Weird Like Me
04. Otherside
05. Police Helicopter
06. Around the World
07. Blood Sugar Sex Magik
08. Me & My Friends
09. Snow ((Hey Oh))
10. Cracked Actor (David Bowie cover)
11. By the Way
12. Give It Away