2022. június 29. Dublin, Írország

Nagyon komoly koncertet adott tegnap a Red Hot Chili Peppers Dublinban, a ráadásban előkerült a Sir Psycho Sexy, de volt If You Have To Ask, Suck My Kiss, Nobody Weird Like Me, The Heavy Wing és Hard To Concentrate is.


Intro Jam
Can’t Stop
Dani California
Universally Speaking
These Are the Ways
If You Have to Ask
Hardcore Jollies jam
Snow ((Hey Oh))
Nobody Weird Like Me
Whatchu Thinkin’
Suck My Kiss
Hard to Concentrate
The Heavy Wing
Black Summer
What Is Soul? jam
Give It Away

Sir Psycho Sexy
They’re Red Hot
By the Way