T in the Park 2016 – Debütált a Goodbye Angels

Red Hot Chili Peppers

Tegnap este a T in the Park fesztiválon lépett fel a Red Hot Chili Peppers, és végre debütált élőben a Goodbye Angels, ráadásul az If You Have To Ask is előkerült.


01. Intro Jam
02. Can’t Stop
03. Snow ((Hey Oh))
04. Scar Tissue
05. Dark Necessities
06. If You Have to Ask
07. Nobody Weird Like Me
08. Otherside
09. Look Around
10. The Getaway
11. Universally Speaking
12. Go Robot
13. Under the Bridge
14. Detroit
15. By the Way

16. Goodbye Angels
17. Give It Away