2011 évvégi összefoglaló

Red Hot Chili Peppers - Josh Klinghoffer

És megint eltelt egy év…

Gondolom sokan egyetértetek velem, amikor azt mondom, hogy Red Hot Chili Peppers szempontból kifejezetten jó évet zártunk. Végre megjelent az új lemez, az I’m With You, többen eljutottatok Bécsbe koncertre, amit pár nappal a koncert újra meg is hallgathattatok (Tényleg, sikerült valakinek beszerezni az összes LiveChiliPeppers koncertet? Nekem kettő még hiányzik).

Végre hallhattuk Josh Klinghoffer játékát, dicsértük/szidtuk sokat, én úgy látom nagyon sok van még ebben a srácban, csak nagyobb önbizalommal kellene odaállnia. Majd a következő lemezen.

Kaptunk két klipet (The Adventures Of Rain Dance Maggie, Monarchy Of Roses), jövőre pedig érkezni fog a harmadik, a Look Around-ból.

Hogy megemlékezzünk a sideprojektekről is, Chad és a Chickenfoot kiadta a második lemezét, III. címmel, John Frusicante a Swahili Blonde-al játszik, de készül az új szólólemez. Ha még jobban eltávolodunk, akkor Dave Navarro és a Jane’s Addivtion új lemezét is meg kell említeni, ami számomra az év egyik legjobb lemeze lett.

Jövőre újra koncertek, nyáron irány Zágráb, új kislemez, a Chili-t bekerül a Rock And Roll Hall Of Fame-be, úgyhogy nem fogunk unatkozni.

Már csak annyi maradt, hogy Boldog Új Évet kívánjak minden kedves Funkyforum olvasónak, remélem jövőre is velünk tartotok!