Red Hot Chili Peppers @ KOKO

Tegnap este a londoni KOKO klubban lépett fel az együttes, a setlisten több érdekesség is felbukkant, egy Neil Young feldolgozás, a She’s Only 18 és a Skinny Sweaty Man.


01. Monarchy Of Roses
02. Can’t Stop
03. Ethiopia
04. Charlie
05. Meet Me At The Corner
06. Factory Of Faith
07. Throw Away Your Television
08. Everybody Knows This Is Nowhere (Neil Young feldolgozás)
09. The Adventures Of Rain Dance Maggie
10. Me & My Friends
11. Skinny Sweaty Man
12. Look Around
13. Californication
14. Goodbye Hooray
15. Soul To Squeeze
16. By The Way
17. She’s Only 18
18. Give It Away