I’m with You – lemezmegjelenési buli

Red Hot Chili Peppers – I’m With You
Hivatalos Lemezmegjelenési Buli
Helyszín: Corvintető
Időpont: 2011. augusztus 29., hétfő, 20:00
Belépődíj: Az I’m With You album megvásárlása (2700 Ft)

A számos platinalemezzel rendelkező, Grammy-díjas Red Hot Chili Peppers tizedik stúdióalbuma, az I’m With You augusztus 29-én jelenik meg. A jeles alkalomból a kiadó nagyszabású bulival készül a Corvintetőn, a lemezhez itt lehet majd először hozzájutni!

A Red Hot Chili Peppers kiadójának (Warner) magyar helytartója, a Magneoton hatalmas bulival készül az augusztus 29-i új, I’m With You album megjelenésére. A Corvintetőn megrendezett koncertre a belépő az új lemez lesz, melyhez hihetetlen kedvezményes áron (2700 Ft) a helyszínen lehet majd elsőként hozzájutni. Az új album special edition változatát pedig kizárólag a bulin lehet majd megvásárolni. A RHCP rajongókra és érdeklődőkre további exkluzív kiadványok, nyereményjáték és sok meglepetés vár majd. A hangulatfelelős az Erős Pista, a legnépszerűbb hazai Chili tribute zenekar lesz, ezt követően pedig a tánchoz DJ Paplan keveri majd a (rock)zenéket.

Az I’m With You a Red Hot Chili Peppers első stúdióalbuma a 2006-os Stadium Arcadium óta, amely világszerte 28 országban nyitott az első helyen az eladási listákon. A lemezen három no.1 sláger kapott helyet: a „Dani California”, a „Tell Me Baby” és a „Snow (Hey Oh)”. Az album turnéja során a zenekar rajongók milliói előtt lépett fel 2007 folyamán, mindenhol telt házzal.
A rocktörténelem egyik legsikeresebb zenekara idáig több mint 60 millió albumot adott el, ebből 5 sorlemez lett platina, valamint a fiúk hat Grammy-díjat is hazavihettek. A kritikusok és a rajongók egyaránt lélegzet visszafojtva várják az I’m With You-t, amely garantáltan folytatni fogja a sikerszériát.

A felvezető kislemez The Adventures of Rain Dance Maggie címmel már forog a hazai rádiókban!

Az esemény facebookon.