Ömlesztett kép és híranyag

Még mindig az An Oral|Visual History

Annyira nagyon izgalmas újdonságokkal nem tudok szolgálni, viszont rengeteg fotó gyülemlett fel az utóbbi hetekben, így most ezt veletek is megosztom.

– November 4-én az együttes tartott egy dedikálást, természetesen az újonnan megjelent An Oral|Visual History könyvet reklámozták ezzel, itt készült soksok kép és egy videó is. Érdekesség, hogy Josh Klinghoffer nem volt ott az eseményen.

– November 13-án Anthony a „”The Artist’s Museum Happening” rendezvényen vett részt, és mi is lenne jobb alkalom egy kis pózolásra mint egy ilyen esemény.

– November 3-án Flea fellépett Ornette Coleman társaságában, Los Angelesben. Az eseményről csak egy rövid videó van.

– John Frusciante is ott volt november 3-án az Ornette Coleman fellépésen, róla is készült fotó.

– November 4-én, a dedikálás után készült az együttessel egy fél órás rádió interjú, amit két részletben meg lehet a youtube-on hallgatni az s-a.com jóvoltából. Ha valakinek kedve van, leírhatja, hogy miről beszélnek benne. Első rész | Második rész.

– November 5-én, a változatosság kedvéért Chad adott egy rövid rádió interjút, ezt is youtube-on lehet meghallgatni.

– És egy kis segítség azoknak, akik meg akarják szerezni az An Oral|Visual History könyvet. A bookline megrendelhető, viszont elég borsos ára van (majdnem 9ezer forint), és azt is vegyétek figyelembe, hogy a könyv eredeti nyelven van, nem készült belőle fordítás (majd odaadjuk Esztának, és ő megteszi :D).