Pénteki hírmorzsák

– Azt hiszem mióta Josh Klinghoffer átvette Frusciante helyét, még nem is készült csoportkép róluk, igaz az öreg Al Jardine belerondít a képbe, de neki megengedett.

– Szeptember 27-én jelenik meg Ronnie Wood új szóló lemeze, melyen Flea is szerepelni fog. Az album címe I Feel Like Playing, ez pedig a borítója. A lemezen Flea mellett Slash, Eddie Vedder, Bobby Womack és a ZZ Top gitárosa, Billy Gibbons is játszani fog.

– Szeptember 25-én lesz 30 éve, hogy elhunyt John Bonham, a Led Zeppelin legendás dobosa. Az ő emlékére szerveznek egy emlékkoncertet, melyen olyan híres dobosok mellet, mint Vinny Appice (Black Sabbath), James Kottak (Scorpions) vagy Brian Tichy (Whitesnake) fellép Chad Smith is, hogy eljátsszák a Led Zeppelin leghíresebb számait.

– November 16-án jelenik meg Kid Rock új lemeze, amelyen egy számban Chad Smith is feltűnik. A lemez címe Born Free.

– Végére pedig egy szomorú hír azoknak akik a múltkor annyira fellelkesültek, elmarad a budapesti Omar Rodriguez-Lopez koncert. Az indoklás elég szűkszavú, családi vészhelyzetre hivatkoznak, törölve lett az egész európai turné. Pótlásról nincs szó, jegyeket a jegypénztárakban lehet visszaváltani.