Napi különlegesség: Vendégszereplések – Flea

A múltkor John volt, most legyen Flea. Ő is rengeteg helyen feltűnt az elmúlt években, ráadásul ő nem csak a gitárjával mutatkozik, előszeretettel használja a trombitát is.

Talán a legemlékezetesebb trombitás fellépés még 1993-ban volt, amikor is a Nirvana-nak segített kicsit megbolondítani a Smells Like Teen Spiritet:

Flea és Patti Smith barátsága közismert, vele is feltűnt már párszor (és mint tudjuk Patti énekelni fog majd Flea szóló lemezén).

Majdnem pont egy évvel ezelőtt volt az, amikor Flea a Metallica-hoz csatlakozott egy szám erejéig. Apró érdekesség volt, hogy ez a szám (Fight Fire With Fire) Flea kedvenc Metallica száma.

Nem lehet kihagyni a Jane’s Addiction vonalat sem, hiszen 1997 környékén Flea volt a basszusgitáros Eric Avery helyett (rosszmájú megjegyzés, elég sokat játszotta Flea a Montain Songot biztos, ezért lett olyan ismerős a Readymade kezdete :D).

Tom Morello-val is sokszor dolgozott együtt Flea, régebben volt már egy közös szereplésük említve, 2007 végén egy The Nightwatchman koncerten áll a színpadra, többek között Perry Farrell társaságában.

Ez persze csak egy rövid összeállítás, akinek van még videója nyugodtan linkelje kommentben.