2004 Dallas Music Guide interjú

2004-ben készült egy nagyon hosszú interjú Johnnal, amelyet most tszilard91 jóvoltából magyarul olvashattok el. Mindenkinek ajánlom, nagyon jó olvasmány. Egy kis ízelítő:

John Frusciante tagadhatatlanul hatalmas mennyiségű szenvedéllyel rendelkező ember. Legyen szó akár a Red Hot Chili Peppers-ről, akár szólókarrierjéről, a zene és a hangjegyek iránti étvágya átlépi a hangok és dallamok határát, és átnyúlik egy szinte már mániákus fokra a zene és hangok iránti elragadtatásban. Tény, hogy az interjú későn kezdődött, amit John így magyarázott: „Az embereknek fel kell hívniuk engem,sosem emlékszem, hogy fel kéne hívnom valakit-, csak ülnék a szobámban és egész nap zenét hallgatnék.” A folytonos állapot, melyben ekkora érdeklődéssel szemléli a zenét olyan tiszta és szinte gyermeteg, hogy csodálatosan felüdítő.
Habár jól ismert volt a Red Hot Chili Peppers-ben végzett munkájáról, Frusciante-nek sikerült elismert szóló művészként is elfogadtatnia magát, olyan zene létrehozásával, ami minden tekintetben mérföldekre van egy Chili Peppers albumtól…

A teljes interjút a fórumban olvashatjátok.