• Adrián

  bocs ha valakinek sértem az érzéseit…. de most nagyon őszintén szerintetek ebbe mi szerethető vagy élvezhető van? oké fellelhető benne Johnnak a zsenialitása, meg Johnért énis rendkívül rajongok…. de ezek a gépzenéi vagy nemis tudom mik ezek, mintha valami DOS-os programot futtatnák xD ahhoz hasonlítanak…. komolyan nemértem… nekem ingyen sem kellene egy ilyen lemez nemmég, hogy forgalmazzam, vagy h fizessek érte….

 • sacoda

  Nyfflas Nygren (így írják???) játékai alatt futnak hasonlók… nah, ott még jobbak is 🙂 (Knytt Stories és hasonlók)

 • szergei

  Adrián: az ilyet vagy szereted vagy nem. Lásd aaron funk (aka Venetian Snares) korábbi noisecore zenéi (winnipeg is a frozen shithole, szamár madár etc) A speed dealer moms azért érdekes mert megvan benne aaron elborulása és john minimalizmusa. A venetian snares fedőnév alatt készített zenéi aaron pajtásnak sokkal agresszívebbek. És hidd el vannak olyan emberek akik vevők ilyesmire. Távol áll a chili lazulós partivilágától, de hát istenem, az ember nem érzi mindig ugyanúgy magát….

 • Adrián

  igen nyilván van akinek ez tetszik… de nekem tuti nem:S

 • edge

  szergei

  lehet ez jobbrol, balrol magyarázni… hogy elborulás, minimalizmus meg az ember nem erzi mindig ugyanugy magát..de ez a zene konkrétan hallgathatatlan.. nemis attol, amit john csinal benne, az meg hagyjan, bar attol sem vágja magát hanyatt az ember.. de ezek a random c64es prüntyögések benne… rengeteg jo elektronikus zene van, de ez biztosan nem tartozik kozejuk..

 • Frisky

  Hadd legyek az aki megvédi ezt a stílust. Ha nem tetszik, ne hallgasd, szerintem nem rossz. Magyarországon a Spiritus Noister meg a Sky is furcsa zenéket csinált, de az ilyen zenéket mindig csak egy szűk kör tudja értékelni, ez nem mainstream, it nem a hallgathatóság és az eladások a lényegek.

  Béke, szeretet, Peppers.

 • J.A.K.

  Holnap Good Time Boys a morrisonsban! 🙂

 • Menshealth

  Ezért megérte otthagyni a Chilit…

 • én is szeretném megvédeni a stílust és a számot mivel szerintem kibaszott jó. Hallgatok RHCP-t, jazzt, alter-rockot, és ilyet is (többek között venetian snares-t) és számomra például ez a fölállás felér egy orgazmussal 😀
  tény, az ilyen zenére edzeni kell a fület (pár éve énsem tudtam volna meghallgatni), természetesen senkinek sem kötelező, de megéri.