29 éves a Red Hot Chili Peppers első lemeze

Bizony! 29 éve ezen a napon jelent meg a The Red Hot Chili Peppers album. A lemez még Jack Irons és Hillel Slovak nélkül készült el, akik akkoriban inkább a What Is This? formációban láttak jövőt, így helyükre Jack Sherman és Cliff Martinez állt be. Az albummal egyébként még a zenekar sem volt elégedett, Andy Gill producernek teljesen más elképzelései voltak a lemezről, mint a bandának, ez látszik is az első demó, és a kész lemez közötti különbségekből. További történelemmesélés nincs, úgy is mindent tudtok a zenekarról.

  • Nekem ez az album nem annyira tetszett, még kezdésnek is rossz volt szerintem. Nekem a kedvenc RHCP albumom a Blood Sugar Sex Magik és a Californication.

  • atika85

    Ha rangsorolni kellene az albumokat, akkor nekem is ez lenne az utolsó, de csak azért, mert tényleg elveszett valami a demohoz képest, nem véletlen, hogy Anthony a könyvben is megemlíti mennyire ki voltak akadva a végeredményen, az ő nyers dalaikból valami polírozott szutyok lett.

    Pedig valójában nekem simán ott lenne ez is a legjobbak között. Ezért is nehéz rangsorolni, mert mindegyiket másért szereti az ember, egyedül a Blood Sugar Sex Magikről tudom kijelenteni gondolkodás nélkül, hogy ez A lemez, a többi mind a második helyen szerepel.