• Dávid

  Saját szubjektív vélemény: ez a szám továbbra is rossz, bár Flea basszusa sokat dob rajta. A videó semmilyen, sima bohóckodás amit már elsütöttek párszor és szerintem az előzőek jobbak is lettek: pl a cant stop klipje is sokkal jobb. De legalább látványos lett, hogy valami pozitívat is mondjak. 🙂

 • redgirl

  Én nagyon bírom ezt a számot, főleg ahogy kezdődik. A klip sem rossz, kutya, gyerek, mi kell még?

 • Blase

  Nem tudom ki az a kislány a klipben ,de szegényke is ijedt tekintete eléggé lehangol…..

 • rityka

  “Stay tuned for a special version of the video that lets you control which room you want to watch!”
  Lehet, hogy mai felgyorsult, internet centralizált világunkban ez lesz majd a klip lényege és értelme 🙂 És ha ilyen lesz, akkor én egész nap ezzel fogok játszani, és úgy már nem is olyan rossz 😀

 • Zsini

  Hát az a kislány kisfiú,és Anthony fia..:D

 • rityka

  Az idők változnak, az MTV lassan teljesen eltűnik, és jönnek az interaktív klipek

 • Lia

  Szegény kisfiú mindenki lánynak nézi pedig ebbe a klipbe nem is néz ki olyan kislányosan 😀

 • redgirl

  Az Anthony kisfia…

 • ToMRoy

  Sztem nagyon jó lett! Tipikus bohóckodós!!!:D

 • sacoda

  Nem lett rossz a klip… Sednaoui munkái bejöttek eddig… a zene meg olyan, amilyen.

 • szotyi

  én régebben ezt a számot az album egyik legrosszabbjának tartottam viszont miután megnéztem ezt a la cigale-s verziót ( http://www.dailymotion.com/video/xnmdoi_red-hot-chili-peppers-concert-prive-orange-look-around_music#rel-page-1 ) hatalmasat nőtt a szememben! rájöttem hogy a fölösleges a csilitől régebbi dolgokat várni mert ez lett az új csili és szerintem a felvételt nézve eléggé ütős ez is! viszont a klipp nem nagy szám de érdekes hogy josh is mennyire elvont. john csak a herka problémái után vált ennyire elvonttá azelőtt csinálta a baromságokat flea-kel… de josh már csak ilyen.

 • Mádi

  John nagyon hiányzik ebből a zenekarból 🙁 de a klip ott van nagyon 🙂

 • hcrockso

  Nekem amiota kijott az I’m with you ez az egyik kedvenc szamom rola, valahogy azt a mothers milk-es energiat sugarozza magabol, nemtudom miert.. Ugyhogy kimondottan orulok, hogy ebbol is lett klipp ami nagyon jol sikerult szerintem es mar alig varom az interaktiv valtozatot.. 😀

 • akksi

  Rutinzene , rutinklip.. Chili megtehetnl hogy nem gyárt ilyent, minek, hozzá ne..m ad az életműhöz.. A szám viszont koncerten működik..

 • bing

  számomra is ez a dal jelent egy kis visszatekintést a korábbi csili irányába.
  energikus, húz magával, elsőre a kedvencem lett!
  bár lenne még jó pár ilyen az új lemezen…
  a klip koncepciója is bejön, és ha tényleg lesz interaktiv verzió, várom szeretettel! 🙂

 • bing

  nekem amikor nyáron kijött a maggie, akkor jutott eszembe a rutin-szó, és a lemezen még párszor vissza is köszönt, de ennél a számnál csöppet sem.
  fura számomra, hogy vkik ezt “szimpla iparos munkának” tekintik, de hát mindannyiunknak máshogy csapódnak le ezek!

  egyébként akik szerint rutinszerű, azoknak az egész lemez az, vagy csak pár dal?

 • Adrián

  én a maggie-re gondoltam a legelején, hogy rutinszerű klipp, semmi okosság, energia… csak kb mintha playbackbe tolnának eg ykoncertet… DE! ahogy többször megnzétem, az egész discográfiából az egyik kedvencem lett, maga a klipp is és maga a zene is, a maga egyszerűségével, ahogy a Venice Beach-en, ahol sokat bnandáztak anno játszanak… a nyári naplementében… igazi chili hangulatot tükröz akár a zenéikben vagy akár könyveikben is érezhetjük. Egyszerűen zseniális:) Ez a Look around klipp pedig már most is látszik, hogy kurvajó, és ahogy fog az idő telni, ahogy megemésztjük, egyre csak jobb lesz! Kicsit sok nekem h a kis Everlyt eggyre “nyomják” minél többet szerepeljen. Sztem épp elég lenne kb úgy megemlíteni őket mint a turné felvételeken, vagy a Live KOKO Californication-ja alatt: hogy jelen vannak, és mennyire aranyosak, és mennyire szép, hogy ezt be is mutatja a zenekar. Love and peace, de ennyi… nyilván nemfog minden klippbe feltünni, és nyilván az új csilinek ez is egy üzenete (hiszen az album pár dala szinte csak a családról szól) de nekem mégis ez egy negatívum modnható a klippel kapcoslatban. Még az is jobb lett volna, ha a háttérben játszik a gyerek, mint kb pár jelenetnél, jobban elgondolkodtunk volna rajta, mitn így, hogy előtérbe helyezik a kissrác érthetően rémült arcát 🙂 de amu félreértés ne essék! nagyon szép gesztus Anthonytól.
  Annyi kérdés még, hogy milyen interaktív verzióról volt szól? 😀

 • kecske11

  mindenki hulyeskedik, josh meg konyvet olvas XD !

 • atika85

  Befrissítettem a posztot, most már 1080-as HD-ben is lehet nézni.

  Nekem tetszik, a számot imádom, a klip meg egy klip, soha nem kavartak fel annyira. Szórakoznak, ökörködnek, ez már volt a Can’t Stop és a Tell Me Baby klipjében is. zavarni nem zavar, az lenne a meglepő, ha nem barmok lennének.

  Néha emlékeztet az REM Imitation Of Life klipjére, persze annak más az érdekessége.

  A The Adventures Of Rain Dance Maggie nem jött annyira, a Monarchy Of Roses zseniális, ez kurvajó, ennyi.

 • Gianna

  Szerintem jó a klip 🙂 Pont az a lényeg benne, hogy megmutatják magukat. A saját cuccaikkal rendezték be a szobákat. Ant még a fiát és a kutyáját is bevette a “díszletbe”, Chad fürdőköpenyben boxol, Josh csak nyugisan olvasgat, Flea meg Flea 😀 Szóval hozzák a színvonalat.
  Kíváncsi vagyok az interaktív változatra.

 • Robi-Wan

  én is azt hittem,h kislány:D
  a szám tetszik,a klipp meg egész jó;)

  ui.:nem tudtok valami jó oldalat,ahonnan le lehetne húzni a Californication albumot?PLS segítsetek