Bécsi koncertjegyek az Eventim oldalán

Red Hot Chili Peppers Koncertjegy+Buszjegy Csomag

Megkezdődött a Red Hot Chili Peppers bécsi I’m with You Lemezbemutató Koncert Koncertjegy+Buszjegy csomag jegyeinek értékesítése.
A koncertre a jegyek már az nyári értékesítés első napján elfogytak, azonban egy egyedülálló lehetőséget biztosítunk, ha ott szeretne lenni a 2011. december 7-ei koncerten, a bécsi Wiener Stadthalle-ban.

A csomag tartalmazza:
– 1db buszjegy utalvány, mely 1 fő részére Budapest-Bécs-Budapest autóbuszos utazást biztosít a koncert helyszínére
– 1 db eredeti ülő koncertjegy a 2. Rand Süd szektorba

Ár: 27 900 Huf

A utalvány kizárólag az eredeti belépővel együtt érvényes, és egyszeri Budapest-Bécs-Budapest autóbuszos utazás igénybevételére jogosít. Az autóbusz 2011. december 7-én 09.00 órakor indul Budapestről a SYMA Rendezvénycsarnok Szoborpark felőli parkolóból.

A több, mint 60 millió eladott albummal és 6 Grammy díjjal a Red Hot Chili Peppers joggal nevezhető a történelem legsikeresebb rockcsapatának. Új albumukat a Los angelesi East West Studióban, illetve a malibui Shangri-La Stúdióban vették fel.

http://www.eventim.hu/hu/jegyek/red-hot-chili-peppers-koncertjegy-buszjegy-wien-wiener-stadthalle-halle-d-293210/performance.html

 • Adrián

  nemtudjátok.. h kizárólag már csak egy darab jegy???? vagy több ilyen csomagot lehet?

 • atika85

  Max 8-at lehet venni.

 • Tamás

  Látom h 9kor fog indulni a járat, a koncert viszont fél 8kor kezdődik, kb 3 órás az út.
  Érdeklődnéd, hogy szerintetek a holtidőben mit csinálunk, talán városnézés, mert az szuper:)
  Ki volt már ebbe az építménybe, mert az 2 rang süd az elég távol van a színpadtól, h emiatt az élmény nem csökken-e?

 • IsteniB

  valaki tudni bővebb felvilágositást adni a rendeléssel a kapcsolatban ? oda-visszaút benne van az árban ?vagy a visszautat magamnak kellene megoldani,mert akkor szállás nem árthat stb

 • atika85

  valaki tudni bővebb felvilágositást adni a rendeléssel a kapcsolatban ? oda-visszaút benne van az árban ?vagy a visszautat magamnak kellene megoldani,mert akkor szállás nem árthat stb

  1db buszjegy utalvány, mely 1 fő részére Budapest-Bécs-Budapest autóbuszos utazást biztosít a koncert helyszínére

 • Sziasztok!!!!!!!!!!!!

  Nekünk van jegyünk a bécsi koncertre, de lehet vajon így csatlakozni a buszosokhoz, hogy csak a különbözetet (utat) fizetjük ki, vagy csak csomagban értendő, vagyis csak az szállhat fel aki a jegyet is rajtuk keresztül veszi? Köszönöm a választ és további szép napot mindenkinek!

 • Szilvi

  az ülőhelyeken csak ücsörögni szoktak?

 • marcii

  igen, erre én is kíváncsi lennék, de nem hiszem