I’m With You turné után új album!

Az augusztusi Rolling Stone magazinban van egy új interjú az együttessel (az interjú scannelt változatát itt nézhetitek meg), amelyben elmondták, hogy miután végeznek az I’m With You lemezbemutató turnéval 2012-ben, máris nekilátnak a következő Red Hot Chili Peppers albumnak.

“I don’t know what’s ahead – I never know – but right now, the band is really fun,” Flea declares, his voice revving up. The Chili Peppers wrote more than 50 songs for I’m With You and already plan to make a second album with Klinghoffer after they finish touring next year. “It’s only gonna change and get better,” Smith swears cheerfully. “Unless something weird happens.”

 • Adrián

  kíváncsi lennék mennyire lehet ezt kézpénznek venni, mindenesetre jól hangzik :))) Attól tartok kissé, hogy Flea megunja majd ezt a Johnól jóval egyszerűbb, Josh féle gitárjátékot:S hát reménykedjünk:DD

 • Menshealth

  Szerintem éppenhogy örül, hogy nagyobb teret kap. A könyv szerint eléggé felkúrta magát azon, hogy a BTW és a SA készítésekor háttérbe szorította őt John.

 • zsolti97

  yeeeaaahh 😀

 • atika85

  Ők abszolút nem úgy fogják fel, hogy most ez egyszerűbb, meg rosszabb, meg ilyenek, ők pont ezt élvezik, különben nem csinálnák. A Rain Dance is úgy született, hogy pattogott mint a barom, hogy ő most egy halál egyszerű basszust fog ehhez írni.

 • Adrián

  elképzelhető, sőtt van benne valami, csak Flea mondta eg yinterjúban, hogy Josh úgy gitározik meg jammel, mintha ők ott sem lennének… nem vonja őket be, hanem meg y afeje után:D és ezt azért meglehet unni…