Flea: 70 számot írtunk

Az elmúlt napokban készült pár interjú az együttes tagjaival, csak pár érdekességet emelnék ki, tovább után pedig a linkel/videók.

Flea elmondta az egyik interjúban, hogy az új albumra 70 számot írtak, és ebből válogatták ki azt a 14 számot ami a lemezre került, bár szerinte azok nem feltétlenül a legjobban, sokkal inkább az volt a cél, hogy mindegyik szám különbözzön a másiktól, betöltse saját helyét a lemezen.

Megemlítette a The Adventures Of Rain Dance Maggie-t is, meg szerinte egy nagyon trükkös szám, hiszen a lemezen egyik szám sem hasonlít hozzá, mindegyik különbözik tőle.

Egy másik interjúban Anthony is megemlíti az új kislemez számot, elárulta, hogy a The Adventures Of Rain Dance Maggie eredetileg egy kb egy órás jam volt, majdnem teljesen instrumentális.

És van egy újabb koncertdátumunk, augusztus 24-én jótékonysági koncertet fog adni a Red Hot Chili Peppers, mellyel Flea zeneiskolájának szeretnének gyűjteni.

Get More: MTV Shows

  • Csépe

    Ennek az interjúnak nagyon örülök 🙂 Tetszik, hogy így beszélnek a TARM -ről 🙂 Reménykedjünk 🙂

  • MBass

    sajnos kukkot nemértek az interjúból,de az előzetesben leírtaknak örülök 😀 ,szerintem nemcsalódunk bennük,1színes album lessz 🙂