Hivatalos: John Frusciante kiszállt!

Most már hivatalos, John Frusciante kiszállt a Chili-ből. A dolgot ő maga ismerte el a myspace oldalán/blogján.

Clarification

When I quit the band, over a year ago, we were on an indefinite hiatus. There was no drama or anger involved, and the other guys were very understanding. They are supportive of my doing whatever makes me happy and that goes both ways.

To put it simply, my musical interests have led me in a different direction. Upon rejoining, and throughout my time in the band, I was very excited about exploring the musical possibilities inherent in a rock band, and doing so with those people in particular. A couple of years ago, I began to feel that same excitement again, but this time it was about making a different kind of music, alone, and being my own engineer.

I really love the band and what we did. I understand and value that my work with them means a lot to many people, but I have to follow my interests. For me, art has never been something done out of a sense of duty. It is something I do because it is really fun, exciting, and interesting. Over the last 12 years, I have changed, as a person and artist, to such a degree that to do further work along the lines I did with the band would be to go against my own nature. There was no choice involved in this decision. I simply have to be what I am, and have to do what I must do.

Sending love and gratitude to you all.

: – )

 • Daveid

  Goodbye John… Megint vége egy korszaknak a Chili életében. Kiváncsian várom ki lesz az új gitáros.

 • peeet

  Sajnálom… 🙁

 • kmisi

  ez kb olyan mintha az apámról megtudnám, hogy nem a vér szerinti apám. egész életemet egy bizonyos hitben éltem le, és most jött a legnagyobb csalódás. teljesen érthető, ahogy indokolja, de mégis a gyomorgörcs fog el, amikor nélküle képzelem el a bandát.

  de nézzük a jó oldalát: remélhetőleg néhány régi, akár ohm-es számok is előkerülhetnek a koncerteken.

 • szergei

  ez nagyon nagyon szar dolog:(

 • Kajszy

  Ez egy igazán sajnálatos hír,a legrosszabb számomra,hogy ezt már másodszor kell át éljem azóta amióta a zenéjüket hallgatom!Sok John rajongóval szemben ő volt akit a legkevésbé bírtam a bandából,de gitár zseni az tagadhatatlan!A Dave Navaros korszakban évekre elhuzódtam a zenekartól,a OHM a legkevésbé se jött be!Ha nem jelent volna meg egy olyan lemezük,mint a 99-es CALIFORNICATION,valószínű sosem leszek ismét RHCP rajongó,a BTW,és az SA ehezz kevés lett volna!Mindenestre a remény hal meg utoljára,várom a folytatást! Már ha folytatják John nélkül!

 • sunyisanyi

  Ez egy nemvárt szomorú nap… 🙁
  De mindenki járja békével a maga útját!

 • stadium_arcadium

  bekaphatja…

 • sunyisanyi

  igen, ezt akartam is írni hogy légyszives ne szidjátok itt… nem tett semmi olyat, te se szereted a kötelező dolgokat. Neki ennyi év után joga van dönteni hogy szeretné-e tovább csinálni. Szal, Easy please!

  Ez az idézett jutott eszembe:
  “Hogy repülne rabmadár szegett szárnyon?”

 • olyan hihetetlen ez az egész még… nézek egy koncertfelvételt és csak jár a fejembe, hogy ezentúl nem ez a zseni fog ott álnni, hanem valaki más. ppff egyelőre nehéz felfogni ezt. 🙁

 • atimann

  Legalább több kísérletezgetős, elvont szólólemez láthat így napvilágot. John teljesen kiforrott, és most már időre és kötelezettségre való tekintet nélkül úgy valósíthatja meg az elképzeléseit ahogyan csak szeretné.

  Én mindig is csak annyit vártam el tőle, hogy szívből, érzésből csinálja a projecteket. És lássuk be, annak csak úgy van értelme.

  Hajrá John!

 • Matesz

  Ez igazán szomorú hogy kiszállt, de ettől még a bandát ugyanúgy szeretem ugyanúgy fogom a régi/új albumokat hallgatni. Látok én annyi tehetséget Joshba ha ő lesz az új gitáros hogy hozni tudjon hasonló színvonalat mint ami volt, persze a maga stílusában. Kíváncsian várom mi fog kisülni belőle, és nagyon szomorú vagyok hogy nem hallhatom ezután az új számokban John szólóit/vokálját, semmiét. A szóló lemezeit így is sokak nagyon szívesen hallgatják velem együtt.

 • Balázs

  nos hát akkor ennyi volt… én személyszerint még nem teljesen fogtam fel, de nálam mindig mindennel ez van 🙂 nekem is az jutott eszembe mint atimannak, hogy így talán több szólólemez lesz. a következő turnéjukon lesz lehetőségem az első rhcp koncertemre, kurvára sajnálom hogy nem john lesz ott, na de attól még kíváncsian várom 🙂

 • sunny bebop

  felfogni ezt nem is lehet igazán, megérteni őt talán könnyebb. fura, szar, üres érzés, de ha továbbra is folytattják (külön-külön) akkor majd újra lesz valami az üresség helyén.
  KÖSZÖNÖM JOHN ANTHONY MOTHERF¤¤¤ER FRUSCIANTE!

  (ps.: a szöveg végén a smile jel milyen már…)

 • iksz

  Na végre… Mármint hogy végre kinyitotta valaki a száját az érintettek közül. Johnnak mindenképp köszönet jár az eddigiekért, a zenekarnak meg drukkolok, hogy méltó utódot találjanak Johnnak. Mostmár tényleg csak ez a legfontosabb kérdés, hogy ki lesz az utód. Josh? De ő inkább John jóbarátja, nem? Jó, ez rajta is múlik, de nem vagyok benne biztos, hogy Josh nem-e inkább John kísérőzenésze lenne-e a RHCP-gitárosi poszt helyett. Akárhogy is, jó magasan van a léc, amihez fel kell érnie az utódnak, úgyhogy nem tudom, sikerül-e méltó utódot találni John helyére…

 • bőrülés

  Bölcs döntés, Frusciante az ezredforduló környékén kiváló volt, de ahogy ő is írja, iszonyúan megváltozott. A Chilinek is jobb lesz így.

 • Zsoca

  Nagyon sajnálom, és ez rohadt szar érzés tényleg 🙁 . Látni,hallani akartam Johnt a Red Hot Chili Peppersben, mert sajnos nem jutottam el még koncertjükre.Hát, ki tudja milyen lesz a banda az új gityóssal, de nem úgy van h Josh lesz? Akkor annyira talán nem lesz “szar”.Mindegy, de azért továbbra is megmarad (valahogyan) nekem az első helyen a Red Hot Chili Peppers.

 • MBalázs

  nemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnem

 • MBalázs

  én ezt nem bírom megérteni miaz h más vonalak érdeklik már őt, mért nem a chilivel kísérletezget… viszlát john solok..maybe, your pussys stb..ááá, end jam sem lesz már, nem tudom van e josh annyira kreatív h 15 perceket jammeljen

 • Gy07

  remélem rövidebb idöszak lesz ez mint a 90es évek beli.mert én remélem hogy ez most csak egy epizód,ugyanugy ahogy akkor.

 • atika85

  Ez a smile a végén bazdmeg 😀

 • Matesz

  elég laza

 • eveydoll

  Szóval tényleg igaz. Szomorú, de sztem nélküle is megy az élet tovább, még ha nem is úgy, ahogy eddig.

 • kmisi

  képtelen vok johnos rhcp-t hallgatni. egészen rákaptam most a dave-es korszakra.

  anno egy zenész haverom mondta, hogy dave sokkal jobb gitáros, mint john. akkor hülyének néztem, de kezdem belátni. talán ez a kiábrándítás kellett hozzá.

 • Matesz

  ezzel nem feltétlen értek egyet, hogy ő jobb gitáros lenne, bár profi gitárosok közt akik már nagyon sok ideje benne vannak a szakmában és koncerteznek meg albumokat adnak ki, elég kicsi a különbség, bár ez is szubjektív kinek ki a jobb gitáros sztem

 • bubamara

  Leírhatatlan az érzés, amit ez a hír keltett bennem… Várható volt… Mérges vagyok, szomorú, kegyetlenül fáj… Mert ez az együttes jelentette, jelenti számomra a zene-érzése, zene-élménye csúcsát, netovábbját… és őszintén megvallva, John-nak volt köszönhető a legnagyobb mértékben… De Ő is egy része a 4-es “gépezetnek”, melyet RHCP.-nek hívunk… Egy láncszem a négy közül, DE a legfontosabb… Iszonyúan levagyok sújtva… Nagyon sok sikert kívánok az együttesnek, kiváncsian és sok szerettel várom az új Rhcp.-t, akárki is vegye át a helyét és sok sikert kívánok John-nak a teljes “önmegvalósításhoz”… Két részre szakadt ilyen téren a szívem, de egyikből sem engedek, kell, akarom őket!!! Fantasztikusak voltak együtt, de tiszteletben kell tartani a mai világ, az élők közül a legzseniálisabb gitárosának a döntését… Peace

 • bubamara

  no komment… 🙁

 • Bladix

  Reménykedjünk abban, hogy most kiadják az új lemezt, és mikor John majd meghallgatja akkor vissza akar majd menni a chilibe, mert rá fog jönni h neki ez hiányzik! És hátha addig megunja a “természettelösszeolvadok”-osdit.. legalábbis egy időre =)
  Bízzunk benne!

 • r92king

  Megértem John-t, nagyon szomorú ez az egész, bírom még most is, ő a kedvenc gitárosom, de 2x megtenni az már sok és RHCP nem is volt már majdnem 2 éve, nem hátráltatta őket? Hamarabb is megmondhatta volna vége fiúk, kiszálltam. Remélem most már több régi jó szám is terítékre kerül a koncerteken az OHM-, BSSM-, MM-,és az UMPP-ről. De legfőképpen az új gitárosra és albumra vagyok kíváncsi, ha egyáltalán lesz.(azt bírnám ha John holnap írná a blogjában aszitétek mi?) :(:(

 • Matesz

  bubamara pont ezt a számot hallgatom én is, ebben a verzióban, és teljes mértékben együtt érzek veled, azt az érzés amit john gitárjátéka kelteni tud az emberekben azt nem tudom más hogyan lesz képes viszonozni. De sztem ezt nem is lehet.

 • bubamara

  Matesz… Nem lehet!!! Lehet vitatkozni h ki az a gityós srác aki… és igen, van aki nála is többet tud, tudhat technikailag, DE ÉRZÉSBEN??? SENKI!!!!!!!!!!!! a Szívemben, lelkemben, testemben, Ő az az ember aki (Hendrix óta) olyat “rakott le az asztalra” ami felülmúlhatatlan, örök, tökéletes, megfoghatatlan… DE MONDOM MINDENKINEK: lehet szeretni, utálni Rhcp.-s rajongóként a döntése miatt… De ő egy zseni, egy fél-isten, egy Ufo… Meghozta ezt a döntést, tiszteletben kell tartani… Fáj, nagyon fáj ez a hír… DE… Van egy Flea, egy Anthony, egy Chad… Fantasztikus zenészek… drukkolok nekik és John-nak is h teljesedjen ki, h elérjék mindannyian azt amit szeretnének… Őt ( John ) Soha senki nem fogja igazából megérteni… CSAK ÉLVEZZÜK A “MUNKÁSSÁGUKAT” sokáig… és KÖSZÖNJÜK H VANNAK!!! ( De nagyon fáj… )

 • rityka

  reménykedjünk! hátha valaki feltörte a myspaces oldalát, és poénból beírta ezt! 😮 (ne feledjétek, Jim Morrison is él)

 • atika85

  Rityka, micsoda összeesküvés elmélet, és akkor ugyan úgy john blogját is feltörte? 🙂

 • rityka

  lehet…

 • Tevagyokaz

  érdekes, engem nem sujtott le. Pedig azt hittem ha valamelyikük szint vall akkor majd megint ki leszek akadva, mint amikor még csak pletyka volt. :S Na mindegy. Az az egy dolog vigasztal hogy Josh veszi át a helyét. Habár eddig csak John szólóalbumain meg az ataxiában hallottam(asszem utóbbiban csak dobolt), és ezekben nem igazán lehetett szólózni hallani. John-t pedig többek közt ezért szeretem mint zenészt. De majd lesz valami, tán nem hagyják abba. Akkor most én is meghallgatom a Don’t forget me-t 🙂

 • Tevagyokaz

  érdekes, engem nem sujtott le. Pedig azt hittem ha valamelyikük szint vall akkor majd megint ki leszek akadva, mint amikor még csak pletyka volt. :S Na mindegy. Az az egy dolog vigasztal hogy Josh veszi át a helyét. De majd lesz valami, tán nem hagyják abba. Akkor most én is meghallgatom a Don’t forget me-t, mert John-t nem szabad elfelejtenem:)

 • Tevagyokaz

  pff, ez elküldte mind2őt:S

 • Matesz

  Igazad van Bubamara, jobban belegondolva nálam senki más nem tudta kihozni azt az euforikus érzést amit john játéka produkálni tudott.

 • gerike

  Jack “gyökér” Sherman-t vissza!!!:D:D

 • bubamara

  Matesz… nem ismerlek, azt sem tudom h ki vagy… De ez nem is lényeg… ha csak Mi ketten vagyunk azok a személyek ezen a Földön, már akkor megérte neki… de nem hinném… Respect John… mi meg így jártunk 😛 RHCP. FOREVÖR!!!

 • sunny bebop

  higyétek el, nem csak ketten vagytok….:) szerencsére nagyon sokan vagyunk!

 • sunny bebop

  természetesen higgyétek:)

 • Matesz

  igen ezt akartam írni, hogy szerencsére sok olyan ember van akiket ugyanúgy megérint, ugyanúgy elfogja az az euforikus érzés mint minket, és ez a legszebb a zenében, ez az amit csak azok tudnak átérezni akik szívből szeretik a zenekart, és csak azok tudják ezt generálni akik szívből zenélnek, ilyen például john, aki árasztja magából ezt és csak bele kell csobbanni abba a láthatatlan eufória folyamba és átérezni mindent amit nyújtani tud. Én is azért kezdtem el nem rég zenélni, számokat írkálni hogy ezt az érzést át tudjam adni mindenkinek, azért hogy az emberek örüljenek, tomboljanak a zenémre, és rendkívül jól érezzék magukat.

 • makaroni

  John első és (eddigi) utolsó fellépése a Chilivel: 1988.október 8. és http://www.youtube.com/watch?v=MrBwoImAhH0 2007.08.26

 • makaroni

  öhm az első lemaradt 😀 szóval itt van: http://www.youtube.com/watch?v=BGiyUyjewIE 1988.10.8

 • Ł@Ł@

  Hát nagyon sajnálom 🙁
  Bíztam benne hogy egy rossz pletyka.
  De valahogy éreztem is hogy tényleg igaz.
  Hát…sok szerencsét az életbe neki.
  Ennyit tudok mondani.

 • Matesz

  szép pillanatok

 • kmisi

  nekem adhatná emlékbe a fehér stratóját

 • amikor legutóbb kérte valaki a gitárját, akkor mgeállitott egy koncertet és jól leosztotta szóval, csak óvatosan kérd el tőle 😀

 • MBalázs

  még mindig nem bírom felfogni… de biztos vagyok benne h hiányozni fog neki az h a chilivel játsszon akár chili számot akár csak jammet

 • sunyisanyi

  Azért remélem még egy búcsúkoncertre összejönnek, meg néhanapján vendégzenészként látjuk még.

 • kmisi

  ez kb olyan lenne mintha szakítanál a barátnőddel, de összejárnátok dugni

 • Pingback: Tweets that mention Funkyforum – Magyar Red Hot Chili Peppers rajongói oldal » » Hivatalos: John Frusciante kiszállt! -- Topsy.com()

 • zsó

  Ezek szerint ő már több mint egy éve tudja, hogy nem fogja velük folytatni, sőt a többiek is tudták, csak most derült ki.

  Ha ránézek a falon a posztereimre akkor tök rossz érzés hogy már nem az “igazat” mutatják:(

 • Levente

  :'( ilyen nincsen!!ááá hihetetlen, de mégsem. nem hiszem el…rmeélem reggel fölkelek és rájövök,h csak álmodtam a mai napot, a sok szarral együtt is, amik ma voltak.inkább 10szer végigcsinálnám a mai napot, csak ne lenne igaz.

 • rityka

  Makaróni, kösz a linket! (A Live at Leeds festen az outro végén már ott van a háttérben josh, ő is nyomja, elég vészjóslóan úsznak be azok a fura szintetizátor hangok… de akkor még senki nem sejtett semmit)

 • a131313

  szerintem jó összejárni dugni exekkel : D na jó, viccet félretéve, kmisi, sztem ez nem olyan, és nem is elképzelhetetlen, örülnék, ha így lenne

 • sunyisanyi

  Ugye.. meg nincs harag köztük, miért ne jammelhetnének néhanapján. Meg ez zenélés, buli, mért ne bulizhatnának együtt.

 • MBalázs

  nincs több cali intro meg a television utáni jam

 • neocitran

  John-t senki sem a virtuózitása, hanem az érzés meg hangulat miatt szerette(szerintem). Amikor először hallottam a Californicationt 99-ben az MTV-n, el se hittem, hogyan lehet ilyen riffet kitalálni. Később, mikor én is gitározni kezdtem, megdöbbentem, hogy ez milyen egyszerű téma. Szerintem ebben van John zsenialitása. Egyszerű és hihetetlenül sokatmondó témák. A Scar Tissue végtelenségig nyújtott hangjai…még most is kiráz a hideg.
  És mégis, szerintem sokkal nagyobb érvágás lenne a Chilinek, ha Anthony vagy Flea szállna ki. Nélkülük még sose volt, és valószínűleg nem is lesz RHCP.
  Ami meg Josh-t illeti, el tudom képzelni, hogy amolyan átmeneti gitáros lesz, és akár az album is késhet.

 • Limpy

  Szerintem annyira nem megrázó hír, John előtt is volt Chili, szóval utánna is lesz. (amúgy más együttesekben is cserélődnek a tagok). reménykedem h az új lemezen (ha lesz) Flea is énekel, mert azt imádooom
  lehet hogy nem túl értelems amit ide írtam de ezt muszáj volt kommentelnem
  (:

 • Balázs

  hát mivel már több mint egy éve tudják hogy más gitáros lesz, ezért nem hinném hogy késni fog az album, hisz amikor bejelentették 2010 végét, már nem volt ugye john.

 • neocitran

  Igen, bár az is egy jó kérdés, hogy mennyi ideig tart majd az új gitárossal összeszokni. Ha Josh lesz az, akkor feltételezem hogy elég gyorsan menni fog a dolog

 • Tevagyokaz

  neocitran! amikor elolvastam amit előzőleg irtál valahogy olyan érzésem volt mintha én irtam volna, csak más szavakkal:) nagyon kár John-ért, de én örülök h Josh vette át a helyét és nagyon nagyon kiváncsi vagyok mi lesz az új albumból, már ha lesz.

 • MBalázs

  már a bootlegeket is alig bírom hallgatni, alig tudom élvezni.. úgy hallgatom h az jár a fejemben h hogy történhetett meg a lehetetlen, hogy tehette ezt john :/

 • sunyisanyi

  Úgy, hogy egy lemez kiadása után még majd két évnyi kemény turnézás következik kötelezően. És már nem fekszik neki a bussiness. Megtudom érteni.

 • Déni

  Ne szenvedjetek már, nem halt meg… : D

 • MBalázs

  már fejlődtem, tudtam élvezni 😀 szép ajándék ez tőle nekem a 10. évfordulóra az fix 😀

 • Norbi

  De olyan mintha meghalt volna kb. 🙁 ettől függetlenül ő marad a pédaképem(mint gitáros) és tőle tanultam a legtöbbet.

 • genia

  a változás nem feltétlenül rossz. jó is kisülhet belőle… 🙂 én kíváncsian várom, milyen lesz a következő albumuk.

 • Ő volt a kedvencem. Nagyon fog hiányozni.
  És kíváncsian várom, hogy ki lesz az új tag, mert 3 emberre Chili nem állhat fel.
  Meg hát persze türelmetlenül várom az új albumot is 🙂

 • Daveid

  A történelem ismétli önmagát.

 • Shep

  felállhat 3 emberrel, ha Anthony gitározik… : )
  végülis elég rég óta figyeli, hogyan kell jól gityózni : D

 • neocitran

  Még arra leszek nagyon kíváncsi, hogy miként fognak megszólalni a régi számok az új gitárossal koncerten. John se játszott egyetlen OHM-es számot se koncerten, pont azért, mert azokat nem ő írta, és nem tekintették úgymond sajátjuknak. Most kicsit más lesz a történet…

 • Kicsit kiakadtam a hírre.. szerettem volna oket meg egyszer a klasszikus felállásban játszani… 🙁

  Remelem nem Josh lesz az utodja, hanem vmi Frusciante-hez hasonlo, még felfedezetlen zseni…

 • izé.. szoval: “szerettem volna oket meg egyszer látni a klasszikus felállásban játszani”

 • rityka

  én azthallottam, hogy Anthony elkezdett tanulni gitározni, és valószínűleg trió lesznek, és Antony lesz a gitáros énekes srác

 • atika85

  Rityka: LOL 😀

  Dave Navarro viszont twitteren cáfolta, hogy ő az új gitáros (pedig ezt is biztos forrásból állították), és azt írta Josh az új ember.

  Anthony egyszer gitározott koncerten, hát nem volt nagy élmény 😀

 • döms

  hehe, ez mókás, de azért picit valahol szomorú is egyben:

 • Csabi

  Hát ez igen szar dolog.Az egyik kedvenc gitárosom.

 • Matesz

  itt dobol AK 1:30-tól lehet észrevenni én előtte nem vettem észre hogy benne valami dob, utána se nagyon de mutatják hogy dobol
  ez csak egy kis érdekesség.

  Mellesleg ez a jam is nagyon jó.

 • Dave már törölte is azt a bejegyzését, ha jól látom(azaz nem látom). lehet meggondolta magát 😀

 • Shep

  baszki, Dave ne legyen a gityós!!!!
  Nekem ez a véleményem.
  Persze tudom, hogy van akinek tetszik, és mindjárt ír is, hogy hülye vagyok, Dave legyen! : )

 • Tevagyokaz

  hehe, ez a video amin Anthony dobol, olyan mintha én doboltam volna:D De jól van inkább nem sértegetem.

 • Levente

  én biztos nem írom 🙂 támogatom a felvetésed!

 • neocitran

  Dave… most vajon kit fog lesmárolni a zenekarból, hogy menő legyen?:D

 • Csabi

  Dave az jó gitáros őt vegyék vissza!De a legjobb még mindig John lenne.

 • Csabi

  Frusciante mester szerintem nem alkot akkorát egyedül,mint a Chilivel.Nem azt mondom,hogy nem jók a szólólemezei.

 • Jana85

  Nagyon fog hiányozni:(:(:(:(:(:(:(:

 • peeet

  Egy kicsit részegen megnéztem egy pár koncertfelvételt a Chilitől.

  Azt kell mondano, had menyjen. Rengeteget tett hozzá, megtette amit szeretett volna. Lehet, hogy más lesz utána, de szeretem őt is, ahogy mindenkit rajta kívül.

  Nem lesz baj, csak más lesz. Szeretettel fogom nézni az összes koncertet velee, vagy nélküle.

  Peace 😉

 • freaky

  🙁 neee!!! legjobbak még mindig… annyira jók 🙂 sajnálom naon de azért továbbra is HAJRÁ RHCP!!

 • atika85

  Az a pletyka megvan, hogy év végén jön vissza?

 • szergei

  was?

 • atika85

  Valaki nagyon biztos hivatalos forrásra hivatkozva azt mondta, hogy a szóló dolgok miatt hagyta ott az együttest, de aztán év végén újra jön vissza, és átveszi Josh helyét.

 • Matesz

  érdekes

 • Balázs

  egyébként én azt nem értem hogy nemrég volt ugye Chaddel pár interjú, és azt mondta hogy John nem volt túl boldog az összeállást illetően, de Flea beszélt vele és minden okés. mért nem mondta el hogy kilépett, ő is tudta. amugy sztem ez a pletyka megint egy faszság 🙂

 • Tompi

  hát basszus itt már semmi sem biztos xD de ha John jelentette ki h kilép akkor azért sajnos több mint valószínű h véglegesen gondolta…aztán remélem nem végleges lesz belőle

 • atimann

  Ja, majd hagyja, hogy Josh elkészítse a legújabb Chili albumot, aztán majd vissza jön turnézni, csak ezúttal ő lesz a háttérgitáros. Hátez egy szimplán bevehetetlen kacsa. 😀

 • NMI

  Hát én sírva fakadtam. Pont rá egy két órára láttam egy koncertet az MTV-n, amikor olvastam a hírt. (szégyen szemre ez tegnap volt, eddig abban a hitben éltem hogy minden rendben chiliéknél…) de képtelen vagyok elképzelni nélküle a redhotot 🙁 hiányozni fog.