Napizene: Chickenfoot koncert

A szavazást elnézve a többség nem rajong a Chickenfootért, de akkor most azoknak a keveseknek kedvezünk, akik szeretik. Sőt, lehet a többiek véleménye is megváltozik egy kicsit, ha élőben is hallják őket.

Három letölthető koncert, a Road Test turnén készültek, a setlist minden esetben ugyan az.

Setlist:

1. Avenida Revolution
2. Soap On A Rope
3. Sexy Little Thing
4. Oh Yeah
5. Running Out
6. Give It Up
7. Down The Drain
8. Bitten By The Wolf
9. My Kinda Girl
10. Learning To Fall
11. Turning Left
12. Future In The Past
13. Bad Motor Scooter
14. Highway Star

2009.05.19. – Los Angeles, California, The Roxy
Letölt I. rész
Letölt II. rész

2009.05.22 – Chicago, West Park
Letölt I. rész
Letölt II. rész

2009.05.28 – Filmore
Letölt

Köszönet a találatért gulyasjozsinak

 • sunyisanyi

  Hát, leszedtem a LA-i koncertet, de lakapcsoltam a 4. szám közepén, mer már nem bírtam tovább. Annyira nem jók… Az albumot még meghallgattam 2x-is, bár nem nagyon tetszett meg. De továbbra se változott a véleményem. Mondjuk alapból nem az én stílusom a hardrock, metál és az ilyen stílusok. Tudom, aki nem szereti az adott stílust az ne kommentárkodjon, mert úgyis lehúzza, de csak ha a koncertből indulunk ki nem egy atom nagy buli. Már a 4. oh yeah-nél elvérzett számomra, és megadtam neki a kegyelemdöfést.

  Akinek bántja a szemét a fenti rész az ezt ne olvassa el:
  Szerintem ebből a chicken footból nem lesz valami nagy banda. Jól be lettek harangozva, jó marketingmunka tényleg vártuk hogy milyen lesz(énis) de ahogy a szavazásis áll úgylátom hogy pofáraesés egy picit. Legalábbis megbotlottak, hiába olyan nagy sztár mind.

 • Balázs

  hát ebből is látszik, hogy nem az a lényeg, hogy milyen híres egy együttes,hanem hogy mit tud

 • makaroni

  szerintem a szavazás azért nem mérvadó,hiszen itt történt egy RHCP-s honalapon. a két banda teljesen különböző zenét játszik, tehát a közönségük is jórészt más. amúgy nekem bejön az album(persze van rajta pár semmilyen szám , de vannak nagyon jók is.) a koncertek emg sztem egész jók, főleg a Highway Starnak örülök.

 • Voljs

  Ha lesz második lemez, talán ráéreznek, hogy ötletek nélkül nincs zene. Ez egy sablonegyveleg, teljesen érdektelen – sajnos.