People: Anthony interjú

A People magazin készített egy rövid kis interjút Anthony-val, amiben leginkább Everly-ről beszél. Elmondja milyen aranyos egy gyerek, jó szobatárs, vicces, jó táncos, és minden este 11 órát alszik 🙂
Viszont egy dolgot azért kiemelnék az interjúból, ami a mostani aggasztó hírek után mindenképpen bizakodásra adhat okot:

Next up for Kiedis: “Writing music, rehearsing, surfing and then shooting a pilot of an HBO TV show, Spider and Son,” this summer, he says.

A teljes cikk a People oldalán olvasható.

 • xhris

  Szólólemez? 😉

 • maroo

  :D:D
  egyébként megtévesztő mert mindig is firkált dalokat. még akkor is mikor anno a chili “feloszlott”. aztán összeálltak és némi kukázás után fél lemezre megvoltak a dalok…
  szóval én pesszimista vagyok, nem jelent semmit, h irkál 😀

 • MBalázs

  gyerekdalokat ír Everlynek

 • Ł@Ł@

  Na király.
  Akkor már neki is lesz szóló lemeze.:D
  Nem hinném hogy gyerek dalokat ír.
  Olyan stílusú zenéket szerintem amit ő szeret.
  Johnnal is így van.

 • zsó

  Van egy kis félrefordítás: nem azt mondta, hogy 11-kor már alszik, hanem hogy minden éjszaka 11 órát alszik egyhuzamban. Szóval jó gyerek, nem ébreszti fel apucit:)

 • atika85

  Köszi, javítva 🙂

  Egyébként ő az egyetlen akit nem tudnák elképzelni,, hogy szóló karriert csinál. Hangszeren nem játszik, szöveget oké, hogy tud írni, de ezen kívül nem sok minden. Valahogy nem érzem belőle azt, hogy csinálna egy durva rocklemezt szólóként, vagy akármit.

 • psycho

  A SA-os nagyon szerelmetes szövegek és héjó után vhogy én sem néznék ki belőle egy durva rocklemezt. XD Meg aztán ki tudja, lehet a legújabb hobbija a klarinétozás. 🙂

 • atika85

  😀

  Megvan, rap lemez! 😀

 • maroo

  :D:D
  A rap még szerintem feküdne is neki, lásd can’t stop, vagy around the worldben is vannak nagyon pattogós ritmumos sorok. Jó nem úgy nyomná mint a nagy raperek, de szerintem ilyen dalamosabb valami simán elmenne…
  héjó, ezen betojtam :D:D
  igen, szóval ez a szám elsőre tetszett, 4-5 alkalom után már azt éreztem h nagyon rágógumi, de a rádióba ma is az ment mikor el kellett ugranom 10 percre kocsival :D..
  Mindegy, majd lesz valami, ha mást nem sírkövekre fog gyásszövegeket kitalálni 😀
  Tényleg, kinek milyen csilis szöveg kerülne a sírkövére ? :D:D
  nekem mondjuk:
  “Most motherfuckers
  Have a cold ass stare
  Aw baby please be there
  Suck my kiss cut me my share”
  :D:D

 • szergei

  hmm szerintem ha csinálna szólólemezt akkor az ilyen nyugis rock lenne, amolyan 50es 60as évek feeling…jefferson airplne popsabb számai, simon and garfunkel, crosby stills nash, ilyenek. én tutira meghallgatnám.

 • pepe242

  Elnézést kérek,ha nem jól látom, de nem értem, hogy miért kell mindig Anthonyt fikázni. Én úgy tudom, hogy ez egy RHCP rajongói oldal(mellesleg tényleg a legjobb) és a RHCP nem létezne nélküle, akár tetszik, akár nem. Egyébként nem vagyok egy Anthony képeken csöpögő tini, egyszerűen szeretem a zenéjüket és mindegyikőjüket nagyon tehetségesnek tartom. Ne kövezzetek meg, tényleg nem akartam senkit megbántani.

 • Shep

  pepe, érezd magad megkövezve : D

 • atimann

  Ne vicceljetek, Anthony? szóló lemezt?
  Szerintem ő az a tipikus egyzenekarhoz ragadt ember, akinek a hangját mellesleg nem lehet leválasztani az RHCP-ről.

  Arról van itt mindösszesen szó, hogy neki is ki kell valahol élnie a benne lerakódott kreatív energiákat. És persze ő is formában akar maradni, szóval edzi a dalszövegírói vénáját, énekhangját..stb. Vagyis valahol mindenképp reménykedik a mihamarabbi visszatérésben. D:

  ergo tényleg jó hír, örvendjünk emberek! 🙂

 • pepe242

  Köszi Shep, jó érzés 🙂

 • rhcpcsilli

  Pepe egyetértek, de am mindig ez van ha felhozódik Anthony, na mind1.Sztem Anthony sem szólólemezre gondolt hanem már csak lesz vmi chili vmikor:))