MusiCares 2009

2009. május 8-án rendezik meg az 5. MusiCares jótékonysági rendezvényt, ahol Anthony Kiedis megkapja a Stevie Ray Vaughan Díjat, jutalmul a MusiCares Foundation támogatásáért, és a drogfüggőkön való segítségért. A rendezvényen ott lesz Flea és Chad is. Többek között ezek az előadók lépnek majd fel: Bob Forrest, Elijah Forrest, Josh Klinghoffer, The Mars Volta, Ivan Neville, Iggy Pop.

 • Daveid

  Grat a a díjhoz Anthonynak! Megérdemli, Jancsi nem lesz ott?! No, de mindegy biztos frankó gála lesz az előadók k…va jók!

 • Shep

  tök fura.. eddig azt hittem hogy ezek az előadók az alternatív szférát képviselik amerikában..

  (vagyis Stevie Ray és Anthony nem, természetesen)

 • maroo

  háát én nem értem…
  valaki támogat ezt-azt mert együttérző, stb. rendben van. hálásak érte ? igen. jól esik ez neki ? igen. akkor hova kell ezt tovább ragozni ? minek kell díjat adni annak aki adományozott/segített ? ez nem verseny, hogy díjakat osztogassanak. ha mellrákja lett volna akkor a mellrák alapítványnak adományozott volna, ha aranyere akkor az aranyér alapítványnak, mert ő együttérez, mert ez neki is megnyugvást jelent és még hálásak is érte. Ehelyett majdnem hogy zenés felvonulást tartanak nekik. Minek ? kérték ? Nem.

 • SliFteR

  Figyelj. Megtehette volna azt is hogy sz*rok rá a sok függőre , én megvagyok.De nem ezt tette.Sztem meg érdemli már csak azért is,mert ő is volt ilyen helyzetben.(mondjuk ezen az alapon mindenkinek járhatna 1 díj)

 • Shep

  ismerjék el, kapjon díjat.. nincs ezzel gond szerintem. a világ ilyen.. aki kiemelkedő valamiben, díjat kap

 • makaroni

  Maroo, ez az egész egy jótékonysági rendezvény szóval nem az a lényeg, hogy Anthony díjat kap, hanom hogy a sok híres ember egy csomó pénzt gyüjtsön össze jótékony célra. Amúgy meg teljesen normális, hogy egy egy szervezet kitünteti a dijával azokat akik támogatják. És tök jó, hogy ilyen évtizedes cimborái is ott lesznek mint Bob Forrest stb.

 • atika85

  Kíváncsi leszek mi fog ebből kisülni, remélem Bob és Josh minimum egy Bicycle Thief koncertet fog adni 😀
  Lehetőség sok lesz, a Volta szerintem szívesen látná Flea-t, bár John biztos jobban mutatna ott.
  Várós a dolog.

 • atika85

  Lehet rosszul olvastam, de Josh jammelni fog velük aznap este 🙂