Chickenfoot lemez

untitled-11

Lassan befejeződik a Chickenfoot első albumának felvétele, egy számba már bele is lehet hallgatni a hivatalos oldalukon.

Sammy Hagar nyilatkozta a Billboardnak:
“We got in the studio and recorded eight demos in two days. The chemistry is everything in a band. The band changes one guy, sometimes the whole damn thing changes — look what happened when I joined VAN HALEN. But with this band, the chemistry is awesome. It’s the best chemistry I’ve ever experienced, better than the MONTROSE chemistry, better than the VAN HALEN chemistry.”

 • atika85

  A “demo” alapján pont az a féle rockzene ami soha nem hozott lázba… Satriani soha nem volt a kedvencem, hiába jó gitáros, az a fajta parasztvakítós virtuózkodás nem jön be… Ha már lehet választani akkor inkább a Bombastic Meatbats.
  Persze erre is kíváncsi leszek, de ez csak olyan érdekesség szinten.

 • maroo

  Hallatszik rajta, hogy jó felvétel, mármint minőségre tiszta meg minden és így egy intronak vagy egy számnak még elmegy ez a lassúság, de ha mindegyik ilyen lesz, akkor bleee.
  Engem sem ragadott meg a rock ezen faja. Led zepp, deep purple, uriah heep, stb.. Ac-dc örök klasszikus azt sokan szeretik, de az előbbiek… mindegyiktől van 1 esetleg 2 szám amit fantsztikusnak tartok, hihhetetlen jó hangulatuk van (egyik kedvenc pl a Kasmir), de a többségük nem illenek az ízlésemhez 😛
  Várjuk ki a végét, hátha jó lesz.. bár az rossz hogy általában a legjobb számot rakják be promóciós célra és a chilinél is hogy megvezettek minket a dani californiával. Annak olyan hangulata van, hogy ujjongtam mint egy kisgyerek, h milyen jó albumot kapunk, aztán totál más lett belőle..

 • atika85

  Azért a LedZepp meg a Deep Purple messze áll egymástól 🙂 A LedZepp meg még meg messzebb a Chickenfoottól.

 • maroo

  led zepphez hasonlították magukat :D….
  de nem ez a lényeg, csak mondtam, hogy ezek a bandák akik anno a legnagyobbak voltak olyan zenét játszanak amiket manapság már sokan nem kedvelnek…. mégis a nevük azonosult a ROCK szóval (mert a rock történelem legnagyobb nevei).. én pl szeretem a rockot de ezeket mégsem 😀 sok bennük a vontatottság, a hangzásvilág egész más… nincs rá szó én tudom mire gondolok :D…

 • atika85

  Attól, hogy azt mondják még köze sincs hozzá 🙂

  Azt hiszem nem azt mondtam amire gondoltam, vagy csak nem tudtam rendesen megfogalmazni. Ilyen fajta rock zene alatt nem a LedZep/DP-t értettem, mert ők mindig is nagy kedvencek voltak (főleg a Zepp, legalapabb mindentvivő nálam), hanem az amit Satriani csinál, amit ők csinálnak, nehéz ezt kifejezni, mert csak egy érzés, de a LedZepp az más, őket nem lehet ide sorolni.

  De azért mi is jók vagyunk, egy perc mintából megváltottuk a világot megint, mint az Empyrean minták idején 🙂

 • kimi

  Nekem tetszik, kíváncsi vagyok rá :]