Paul Oakenfold és az RHCP

Paul Oakenfold brit dance DJ az új albumon dolgozik a Red Hot Chili Peppers segítségével!

“I’m working on a track I’ve done with the Red Hot Chili Peppers (for my album)” he said. “I’m trying to find a sound for the record; I’m looking for dirtier rougher rhythms with strong songs”.

John múltkori nyilatkozata után ez mindenképpen meglepő és örömteli hír.

 • atika85

  Az viszont kevésbé örömteli, hogy egy dance DJ/producerrel dolgoznak.
  John rave buliba megy, most meg nyomatják a technót, a végén mégsem pletyka lesz a Justice-os hír és ők lesznek a producer.

 • Balázs

  télleg lehet h az rhcp techno lesz!! 😀 olvastam/láttam egy pár éves interjút johnnal és kérdezték h mit gondol milyen lesz az rhcp jövője? és mondott olyanakot h talán elmehet majd a stílus valami másfelé egy kicsit. nem emlékszem milyen stílusokat sorolt, de arra h elektronikus, arra kifejezetten emlékszem! :S

 • sunyisanyi

  NEEEEE, vagy a fene tudja…, majd meglátjuk a multhéten arról volt szó hogy feloszlanak… Ha jó lesz, mint John Empyrean-je akkor jöhet.(De mondjuk az elektronikához annyi köze van hogy elektromos a gitár, van benne dobgép, szinti gondolom a zongoránál, vagy az orgonánál). De ha nagyon elfajulnak akkor tényleg inkább oszoljanak fel.

  (de annyira úgyse vetik el a sújkot, hogy dance mix-eket csinálnának és minden csoki hiphopperrel “feat”-eket és remixeket csinálnának 20 féle feldolgozással)

 • sunyisanyi

  az utóbbit ki is zárhatjuk, mert ha eddig süllyednének akkor az azt jelentené hogy kezeltetni kéne magukat. Ráadásul a mögöttük hagyott történelmet is tönkrevágnák.

 • sunyisanyi

  Azt tanácsolom nekik, hogy kezdjenek, el dolgozni, vonuljanak el egy lakatlan szigetre(egy villa helyett), és mélyüljenek el az önnön elméikbe(kivéve John mert ő mindig ott van:)) és csinálják meg az új BSSM-et a 21.században. Mert ezalatt a hosszú szünet alatt már nem tudunk mit kezdeni és jár az agyunk mindenféle őrültségen, és vadul kombináljuk a híreket.

  (köszönöm, többet nem írok ide hozzászólást XD:P)

 • Balázs

  na azért ennyire ne… ha lesz is ilyesmi, akko sztem max olyan mint a zephyr song elején a dobgép. de… áááá ne is feltételezzünk ilyet h az rhcp ilyen irányba menne:D felejtsétek el amit feljebb írtam 😀

 • szmash

  Oakenfold jó! Kíváncsi vagyok, lesz-e ebből valami.

 • maroo

  hát ha valaki akkor oakenfold érdemes arra, hogy dolgozzon velük.
  ez nem rossz váltás azoknak ikik vevők rá, bár az tuti, hogy nem mennek el nagyon ebbe az irányba. oakenfold szerintem még az igényesebb, technikásabb elekro részhez tartozik, de figyeljétek meg a hengszereket, nincs olyan nagy szerepük (általában monoton az alap), márpedig ez nem tetszene sem chad-ned, sem john-nak, sem flea-nek. összebűvészkednek egy-két számot és szerintem ennyi…
  amúgy nekem tetszett a legtöbb chili remix amit hallottam…