The Chad Smith Show I. rész

Felkerült a Drum Channel oldalára a The Chad Smith Show első része, élvezzétek. A műsor 20 perces, az első pár perc kapásból széthullik a hülyülésük miatt 🙂 Ebben a részben Taylor Hawkins, a Foo Fighters dobosa (és néha énekese) a főszereplő, aki többek között arról beszél, miként kezdett dobolni.

 • maroo

  i like it 🙂
  lesz értesítés a többiről is ?

 • atika85

  Lesz értesítés tuti, én legalább is kiteszem 🙂

 • szmash

  Van egójuk bőséggel, egyszerűek, aranyosak. Szerintem Frusciantét pont ez a zenéhez való hozzáállás idegesítheti (ahogy a MusicRadar interjúban említi). Két külön világ…

  Nagyon komoly ez a kameraváltós fless téma a Drum Channel-en. (Pl. a Chad Smith Meatbats koncertelőzetesben). Ki lehet választani, hogy melyik kameraállásból akarod nézni a sót. Ilyet még nem láttam. XXI. század. 🙂

 • maroo

  Köszi Szmash!
  Azt most látom elősször és hát…. beszartam..
  Ebből derül ki igazán mi a különbség egy tehetséges dobos egy egy szupersztár között. Hiába van valakinek egy kis tehetsége, Chad simán átgázol a lelkén ha megnézi ezt a koncertet, sőtt még vissza is kanyarodik és ráparkol az ember nyakára.
  Annyira függetlenítette a végtagjait az évek alatt, hogy az már felháborító :D… bárcsak fele ilyen jó lehetnék valaha.. de nem ezt gyakorlással nem lehet elérni, ehhez az már kevés..
  Nem ismerem a drumchannel-t de eléggé minőségiek és feltörtek.Sztárokat hívnak meg, jó minőségű koncertfelvételeket adnak és ritka desig-os a honlapjuk.
  Ebben a kameraváltósdiban van valami nagyszerű mindkét fél számára. Mindenki azt néz amit akar és az üzemeltetőnek is jobb, mert nem kell megvágni 😀 az szívás ám, szinkronba hozni a felvételeket, hanganyagot, és jól megvágni. így a kis dobos növendékek is azt néznek meg belőle amit akarnak és nincs az, hogy “fúú ez tök jó rész miért nem mutatják a kezét”, stb.. nagyon ötletes és jó dolog, pacsi a kitalálójának.
  egyébként nem tartom véletlennek hogy minden ilyen minőségi, nem jártam utána de ez után a post után megnézem a honlapon a támogatókat, szerintem a sabian cintányérgyár szponzorálja az egésszet, már az oldal logója is arra utal, 2 sabian jel szembe fordítva egymással..