• Pingback: Turulcsirip - funky_forum()

 • atika85

  Eszméletlen jó ez az együttes, albumot, albumot!!

 • maroo

  Háát ez karaj volt :D:D
  volt ebben minden. blues, rock, metál, kis santana-s, kis doors-os beütés, minden.
  az első videó elején még azt hittem ezek kész számok, aztán leesett, hogy az egész improvizáció
  egyértelmű, hogy chad mérföldekkel tehetségesebb a többieknél, a basszer tűnt a leggyengébb láncszenek, a gitáros meg a szintis is felvette néha a kesztyűt chad-del (bár ők szerintem nem top zenészek), tudtak szinkronban szórakozni.Chadnek egyértelműen szórakozás, gyerekjáték volt ahol kiélhette magát, a többiek meg eléggé vicsorogtak, hogy kövessék Chad-et mert nagyrészt ő diktált… (beugrott az a rész a Scar Tissue-ból amiben Anthony leírja a dobos válogatást és hogy az utolsó tag nemcsak hogy felvette a kesztűt Flea-vel de át is tudta venni a vezetést 😀 )
  A gitárossal talán lehet valamit kezdeni, albumon lehet hogy jót alakítana, a szintés egyértelműen jó arc, a basszer helyére kéne valami nagyon nagy ember. pl egy fiatal Flea 😀 gondoljunk a californication-re vagy around the world-re… a basszernak nem kell elnyomva lennie, nem kell kíérőnek lennie, ő is lehet közel annyira muzikális, dallamos mint a szólógitáros…
  Mindenképpen jó lenne ha nyomnának valami albumot, bár szerintem erre nincs nagy esély… nincs ideje kiforrnia a zenekarnak, nincs idejük összeszokni rendesen ha a chili úgyis talpra fog állni..

 • maroo

  egyébként juhtyúkon megint rájuk kerestem és 5-6 felvétel van ugyanerről a kocertről.

 • atika85

  Bevallom nem is figyeltem egyenként a zenészekre, mert az összhang szerintem nagyon megvan, egy kerek egészet alkot (persze azért Chad kitűnik onnan hátulról). Persze lehet csak az elfogultság beszél belőlem, mivel a zene pont olyan mintha nekem készült volna.
  Chad most leginkább a Chickenfoot projekttel van elfoglalva, gondolom ezért sem lesz Bombastic lemez. Mondjuk akkor is úgy emlékszem, hogy lesz lemez, csak már nem tudom hol olvastam…

 • maroo

  cool 😀 wikipedián azt írják április környékén jön chickenfoot lemez!
  viszont nem találtam chickenfoot videókat, felvételeket youtube-on… pedig mintha valahol láttam volna…. itt volt ? 😀

 • atika85

  Szerintem nincs Chickenfoot videó, én legalább is nem emlékszem arra, hogy volt élő fellépésük, csak beszéltek magukról, meg, hogy olyan jók mint a LedZepp.