The Chad Smith Show

December 5.én debütál a a Drum Channel oldalon Chad “műsora”, melyben ismert dobosokkal beszélget, a tőle jól megszokott, humoros módon. A műsor 6 héten át tart, minden pénteken jelentkezik. A vendégek: Taylor Hawkins (Foo Fighters), Stephen Perkins (Jane’s Addiction) és Gary Novak (Maynard Ferguson, Chick Corea). És akkor itt az ítelítő:

 • sunyisanyi

  Húúú ez tetszett 😛

 • Pingback: Turulcsirip - funky_forum()

 • maroo

  sunyisanyi nem is neked szól ez a dolog…
  tudod a nevében is benne van hogy “dobos csatorna” ergó dobosoknak tartják fent az oldalt és ezért olyasmikről dumálnak többnyire és olyasmiket csinálnak amiket a dobosok élveznek.
  én doboltam és baromira tetszett a végén az improvizálás. hasonló stílusban mozgó dobosokról van szó és olyan szépen összhangba jöttek, hogy ilyet talán még nem is láttam. nem egy rivalizálós katyvasz lett a vége mint ami az ilyen csoportos dobolásoknál szokott lenni, hanem ütemes, ritmikus, élvezhető játék. élőben jobban szól egy ilyen mint egy ilyen manapság oly sivatos japán dobshow vagy mint a stomp. feelingben felülmúlja, kár hogy nem lehet ott élőben az ember…
  ha felrakják youtube-ra vagy valahova akkor utólag megnézem mert érdekel, de amúgy most nincs rá kapacitás sajnos..

 • atika85

  Azért ez a műsor pont nem az ahol szigorúan, mint egy iskolában beszélgetnek a dobolásról. Inkább mint négy haver, akik leülnek egy sör mellé egy péntek este röhögni.

 • sunyisanyi

  Héé te More vagy hogy hívnak… én tehát meg sem nézhetem, mert nem vagyok dobos, meg honnan tudnád hogy az vagyok-e (habár igaz hogy nem vagyok az) de akkors, meg a végén az impro nem tetszhet??? Elég paréság volt… kicsit gondolkodjál… én mikor szóltam rosszat akárkire??

 • sunyisanyi

  Jah és Senki sem hallgathat zenét!!!! kivéva ha ő is zenél valamit.. Móóóre szerint…

 • maroo

  Okos vagy sunyisanyi, nem Móóóre hanem maroo!
  Nem ezt mondtam, nem tanultál meg szöveget értelmezni. Arra irányult a mondanivalóm, hogy nem Te vagy a célközönség, szóval ne húzd le és igen, lehet tudni, hogy nem dobolsz ha ez nem tetszett, de azért kötözködjél még egy darabig és legközelebb szintén fikázd le egy semmit mondó mondattal.
  Ati, igen kötetlenebb a beszélgetés, de azért nagy vonalakban dobosoknak dobolásról szól. Olyan emberek beszélgetnek, akik (általában) a legkevésbé népszerűek/elismertek a zenekarban, így eléggé meghatározott a réteg. Ha valaki csak rajongói mivoltából megnézi az összes részt, pedig köze nincs a doboláshoz, az azt mondom hogy igen 😀 de nem hiszem, hogy sok az ilyen…

 • sunyisanyi

  Hallod.. Azt hogy “Húúú ez tetszett 😛 ” hogy lehet lehúzásként értelmezni a tetszés tetszeni szó pozitív jelentéssel bír, a húú indulatszó, igaz ezt lehet negatívan is használni, de a végén a 😛 smile szintén pozitív jelentést takar… És a te is az építő jellegű beszólásaidat tartalékold máshová.. mert az első hsz-ednek a fele arról szólt hogy engem osztassz.. köszönöömm szépen..
  (eggyel több építő hozzászólás ez is XD) Bocs az offért de meg kelett védenem magam.

 • kimi

  Én nem dobolok, mégis tetszett :]