• edikeee

  Nemmbirom ki röhögés nélkül xD 😆

 • CinaZ

  Hat ezt azert nem ertekelem. Szerintem tökmind1 hogy nez ki ha igy erzi jol magat akkor nehogymar ti miattatok vagassa le a szakallat. Ha majd a jateka rovasara megy(hurokba akad) akkor mar en is azt mondom hogy vagja vissza, de ha ennyire nagy szabasu szamotokra ez a dolog hogy mar lassan 2-3 cikk errol szol akkor melyen csalodtam.

  Legyen a zene a lényeg.

 • CinaZ, nyugi, csak egy vicc. Engem abszolút nem érdekel, ha pirosra festi az egészet az sem, csak vicces és legalább ebben az uborkaszezonban lehet valamin mosolyogni. Vagy inkább az kell, hogy Heather és Anthony hivatalosan is külön vannak, és ezt maga Heather mondta?

 • Márk

  jesus f**king christ ! 😀
  hirtelen azthittem valami biboldó van a képen 😀
  szerintem vannak jó dolgok az őrültségben is, flea frizuráin egy jódarabig lehetett röhögni, de hozzá illett is. Johnnak ez az igénytelen stílusa nem olyan nyerő. lehet dumálni hogy zene így meg zene úgy, meg nem befolyásolja, de képzeld el egy koncerten ahol csöpög róla a víz és folyik végig a szakállán. visszataszító, nem praktikus és nem áll jól neki. semmilyen érv nem szól mellette, főleg nem abban a 40 fokban ahol ők élnek…

 • edikeee

  CinaZ e vedd a szivedre 😀 A saját szemeddel láttad h én se meg a haverjaim s normálisak 😀

 • CinaZ

  FIgy akarki akarmit mondd szerintem ez egy olyan minosegű hír mint h Anthony eszik. Sztem ilyenekre kar az oldalon a helyet pazarolni.

 • freerider

  Sztem Johnnak semmi sem áll rosszul….a szakáll sem….sőt király….aki + +szólja….hát az talán irigy mert h neki nem lehet ilyen király szakálla…..vagy nem tom….különben is….miért a külső alapján ítélkeznek sokan??!!….ha vki igazán szereti Johnt….hát akkor sztem mind1 h szakállas v nem……kitünő ember és kitünő zenész….kevés az olyan ember aki így látja a világot mint ő……..királyul….és kevés az ilyen zseni mint ő….John a legjobb……a legeslegjobb….

 • freerider: egyetértek veled. A külsejétől függetlenül szeretem John-t és minden jelzővel egyetértek, amit rámondtál, egyrészt. Másrészt viszont, ez a szakáll tényleg borzalmas…De ő tudja, ha ő így érzi jól magát, akkor az csak jó lehet. Viszont szerintem sem kéne több szót pazarolnunk a dologra.

 • dajj

  Jó büdi lehet az a szakáll 😛 😀