Új producer: Justice!? *Frissítve: NEM*

A The Sun már nagyon komolyan hozza le a hírt, hogy a következő album új producere a Justice lesz. Anthony nagy Justice fan, úgyhogy lehet alapja a dolognak. Minden esetre ha a hír tényleg igaz, akkor igazán különleges lesz az új Chili album.

Most jött a hír a menedzsmenttől, hogy az egész teljesen kamu, nem a Justice lesz az új producer. Arról nem szóltak, hogy marad-e Rick, vagy esetleg keresgélnek-e új producert.

 • Chilips

  ojajj 😀
  Justice-tól max. a D.A.N.C.E. c. videoklipp…max… 😀

 • Márk

  azt sem tudom ki az de nem is érdekel..
  nem tudom mi értelme ilyenekről beszélni, mikor
  1: rick rubin bevált (, bár igaz hogy mostanában nem tetszenek a dolgai)
  2: most jelentették be az egy éves pihenőt, aztán jó esetben megint egy év mire össze szedik az anyagot aztán minimum fél de lehet akár egy év is a lemez kiadása. =2,5-3 év….
  Miről beszélünk ? addig lehet, hogy meteor csapódik a földbe és kihal az emberiség….

 • 1. pont Rick miatt kell a váltás, egy kis frissítés, valami új, nem lehet mindig ugyan azt csinálni. Rick már unalmas.
  2. Már egy éve tart az az egy éves pihenő amit egy éve jelentettek be. Chad el is mondta februárban, hogy szeptemberben új anyagon kezdenek dolgozni. Az meg két hónap. Egy éve nem csinálnak semmit, ennyi idő után bőven elkezdhetik a dolgokat. Attól, hogy 3 évig dolgoznak egy lemezen producer mindenképpen kell, nem az utolsó percben fog odarohanni hozzájuk…