• ancsa

  A Give It Awayt láttam, de az Aroundről lecsúsztam 🙁
  Már amikor megláttam, hogy rock chart, egyből tutira vettem, hogy a Nirvana lesz az első, erre nem :O

 • Daveid

  Én is azt hittem, hogy a Nirvana lesz az első, aztán nem. Kár, hogy nem egy chili szám lett a nyertes!

 • Charlie

  A Rock Chart 100 pont arról szólt, hogy “ellője a szokásos sablonokat.” Összeszedik a 100 legjobb számot (amikre a kedves nézők szavaztak) és ez alapján állítanak elő egy listát. Így elég valószínű, hogy nem fogják kihagyni a sablonokat. A műsorra pedig sztem nem lehet kifogás, volt RHCP, Mars Volta, Muse, Incubus, Puddle Of Mudd, Radiohead és persze még sok más tök jó szám/előadó. Hogy milyen helyen, az ugyan mellékes…

 • Jé, tényleg, csak most látom, hogy volt Volta 🙂
  Csak a 46-38-at néztük.
  Nem is maga a felhozatal a “gond” (sőt, gond nincs is, mert még mindig ezerszer jobb egy ilyen listát hallgatni, mint a Viva csodálatos akármilyenét), csak már unalmas, hogy soksok év óta mindig ugyan azok a számok az számok az elsők amelyektől már az embernek hányingere van, és közel sem olyan jók mint amilyennek tartják (Smells Like tökéletes példa…)

  Nem baj, azért így is sokkal minőségibb zenék vannak mint ha Viva lenne csak 🙂

 • Charlie

  Nem várhatjuk el Lolácskától, Márktól, meg a többi kis aranyostól, hogy olyan zenét csináljon mint a régi ‘nagyok’.
  Miért nem lehet régi zenét csinálni? XD

 • Miért nem lehet régi zenét csinálni? XD

  😀 Nem kell régi zenét csinálni, egyszerűen jó zenét kéne csinálni. De ez elg ritka, főleg nálunk. Pár együttes van, akik tényleg normális és jó zenét csinálnak (és ők csinálják, nem pár producer), de legtöbbször eltűnnek az ismeretlenségben… Persze ma már külföldön sincs annyi, és olyan korszakalkotó zenekar mint a régen. Persze ennyi idő után már nehéz is újat csinálni, egyszerűbb a régieket másolni.

 • Charlie

  De még a másolás sem sikerül nekik, szóval már elbukták. XD

 • Zsoca

  Csatlakoznék Charlie véleményéhez a Lolácskáról meg akiket még felsorolt. Ezek SOHA a büdös életbe nem fognak ilyen számokat csinálni. Mert mindegyik a pénzben utazik a zenét meg jól lesz**ják. És akkor nekem szólnak be mikor mondom,hogy Red Hotot hallgatok,hogy az divatzene.Én szerintem meg nem az,hanem az a tucc tucc amit ráerőltetnek az emberre és azt mondják “jó zenének”. Szerintem meg az nem zene. Nem igaz?

 • Mindenkinek más a zene. Nagyon egyszerűen meg lehet érteni ezt a dolgot, csak bele kell gondolni a másik helyébe. Ha van két ember, az egyik Chilit a másik meg mondjuk Budait hallgat, csak arra kell gondolni, hogy ő ugyan úgy tekint arra mint ahogy mi a Chilire, neki az az abszolút zene, és ugyan azt mondja a Chilire mint amit mi az ő zenéjére. Mindenkinek más tetszik, mindenki mást élvez. Aki nem szereti a spenótot azt nem lehet meggyőzni, hogy pedig milyen jó, és fordítva sem.
  A divatzenébe besorolás sem nagyon különbözik, hallgatjuk mert tetszik, ha ez most sok embernek tetszik, akkor ez van, ettől az még nem veszít az értékéből számunkra. A LedZeppet millióan hallgatják, ennyi erővel az is lehet(ett) divatzene.
  Úgyhogy Lola is nyugodtan zenéljen csak, max nem hallgatjuk meg 🙂

 • Charlie

  Köszönjük a tanításaid Yoda mester. 😀 😀 😀 😀

 • kmisi

  szerintem jogos a nothing else matters első helye, annak ellenére hogy rhcp fan vagyok, még mindig azt gondolom, hogy sokkal jobb, mint akármelyik chili peppers-szám.

 • Azért erősen kétlem, hogyy a Nothing lenne a legjobb rock szám, főleg egy olyan listán amin a LedZepp is szerepel… Jó szám, de nehogy már jobb legyen mint mondjuk Since I’ve Been Loving You…
  Ha meg erre a nézők szavaztak, akkor kevés az idősebb szavazó 🙂

 • Charlie

  Ne fogd az idősekre, nem csak ők hallgatnak jó zenét. 😀
  Csak manapság elbutult a kedves zenehallgató publikum és itt jön megint a képbe Lolíta. 😀 😀
  Egyébként én örülök, hogy van MTV, a Viva-val nem tudom mit csinálnék. MTV-n legalább nem megy sok szemét. 🙂