Nem, nem, nem és nem…

Bár nagyon sokan szeretnék ha a hír igaz lenne, de az együttes nem oszlott fel! A bulvár lapok/oldalak előszeretettel hangoztatják a Chili feloszlását, mivel Anthony a Rolling Stone interjúban azt mondta jelenleg felbomlott az együttes. De természetesen az együttes csak pihen, hiszen lassan már a Californication óta nem volt -csak kisebb- szünet. John a szóló dolgaival foglalkozik, Chad pedig a Bombastic Meatbats-al koncertezett Japánban. Egy kis lista arról, hogy mennyire is volt elfoglalt a banda az elmúlt években:

Éves koncertek száma:

1999 – 64 shows (Californication Tour)
2000 – 108 shows (Californication Tour)
2001 – 11 shows
2002 – 65 shows (By The Way Tour)
2003 – 91 shows (By The Way Tour)
2004 – 22 shows
2005 – 7 shows
2006 – 105 shows (Stadium Arcadium Tour)
2007 – 51 shows (Stadium Arcadium Tour)

Ezek után nem csoda, ha egy -vagy két- évet pihenni akarnak.

 • nixen

  Már az indexen is van ilyen hír… Komolyan szánalmasak. Chili forever! 😀

 • ancsa

  Szánalmas amit az indexen írnak a hozzászólásokban. A Chili még soksok évig együtt lesz és csinálni fogja a jobbnál jobb albumokat 😀

 • Az index egyre szarabb, ez már jó ideje megfigyelhető… Az meg, hogy jön pár kárörvendő idióta egyértelmű volt, mindig vannak ilyenek.
  Viszont már tavaly szeptember óta mondogatják az egy évet, tehát akár szeptemberben jöhetnek is vissza 😀 (főleg, hogy a szeptemberei kezdést Chad is mondta anno)

 • HexZeroRouge

  Minél hamarabb legyen lemez ez a lényeg! 😀

 • Chiligirl

  Hát komolyan szomorú lenne,ha a hír igaz lenne,de én optimista vagyok,és szerintem az RHCP még sok-sok kúúúllllll dallal fog minket boldogítani,úgy hogy Csili rajongók szerintem fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!Egy év szünet mindenkinek jár!