Site icon Funkyforum

Év végi összefoglaló – 2010

Év végén szokás ilyen összefoglaló postokat írni, úgyhogy jöjjön a Funkyforum 2010-es éve, lássuk mi történt idén.

Az egész év azzal indult, hogy John Frusciante elhagyta az együttes, és helyére Josh Klinghoffer került, majd jött a MusiCares és az első fellépés Josh-sal. Flea és Tom York nevet adott a bandájának, Frusciante pedig elérhetővé tett egy kiadatlan dalt. Áprilisban bejelentették az első hivatalos Chili könyvet, John kiadott két albumot Omar Rodriguez-Lopezzel, és végre jött a hír, hogy az együttes elkezdte a stúdió munkákat. Flea az Atoms For Peace-el koncertezett, Chad adott még több húst nekünk, John közreműködésével pedig megjelent az első Swahil Blonde lemez. Októberben megjelent a Chili könyv, és egyre többször lehetett hallani, hogy az új lemez megint valami nagy és új lesz. A Speed Dealer Moms is kiadott egy ep-t, majd végre elkezdtek szállingózni a hírek a 2011-es koncertekről. És már el is jött az év vége, itt tartunk most. És hogy jövőre mit várunk? Végre új lemezt, turnét, végre soksok zenét.

Akit valamiféle látogatottsági statisztikák is érdekelnek, annak irány a fórum.

A maradék kis időre jó pihenést, és persze estére jó bulizást annak akinek még nincs elege a kötelező szilveszteri partikból. Jövőre találkozunk, készüljetek, mert nagy változások lesznek az oldallal kapcsolatban 😉

És még egy apróság. Elég régen volt Funkyforum találkozó, úgyhogy feldobom itt is az ötletet, február 12, Pest vagy Szeged. Bárkit szeretettel és sörrel várunk, ha van kedvetek találkozni velünk, akkor gyertek.

BUÉK

Exit mobile version