Site icon Funkyforum

Napi különlegesség: Vendégszereplések – John

A Red Hot Chili Peppers tagjai soha nem bírtak a seggükön ülni, valamibe mindig belefogtak, valahol mindig zenéltek. Az évek során rengeteg zenész mellett megfordultak, akár a koncerteken, akár lemezeken. Most ezekből a vendégszereplésekből csinálok egy kis gyűjteményt, természetesen mindent összegyűjteni szinte lehetetlen, így jöhetnek kommentbe a kimaradtak. Ma a koncertekből csemegézünk.

Az első legyen John. Nem könnyű feladat, mivel rengeteg helyen megfordult, rengeteg előadó lemezén feltűnt. Számomra az egyik legemlékezetesebb még 2007-ben volt, amikor John Dave Gahan (Depeche Mode) oldalán lépett fel A MusiCares rendezvényen.

Természetesen John a haverjait sem hagyja cserben, ezért elég gyakori látogató volt színpadon, a The Mars Volta koncerteken. Erről már korábban írtam is.

John a régi barátnőjenek is besegített egyszer. John és Milla Jovovich

A Pearl Jam sem úszta meg, hogy John náluk gitározzon, 2003-ban egy koncerten két számban is játszott, az I Believe In Miracle című számból videó is van.

2008-ban egy AchoZen koncertre is beköszönt picit.

2004-ben egy Vincent Gallo koncertre nézett be PJ Harvey-vel egyetemben. Videó nincs, de audioval tudok szolgálni, erre tessék.

2004-ben volt egy Omar-John -Flea koncert is, ahol szűk 20 percet játszottak:

Folytatása következik, legközelebb már a stúdióba is belátogat John.

Exit mobile version