Site icon Funkyforum

Éljen a bulvármocsok

*****Anthony apja, Blackie a saját blogján cáfolta a dolgot, Anthonynak nincs semmi baja!*****

Próbáltam írni egy élcelődős bevezetést a bulvár mélységéről kitalált főcímekkel, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy én semmi vagyok hozzájuk képest, a legdurvább elgondolás is csak piskóta a „valósághoz” képest. Az apropó amiért ez a bejegyzés születik az Anthony „betegsége”. Jó öreg Ant természetesen nem úszta meg a sok éves drogozást pár elvonóval, a szervezetére is erősen hatással volt a dolog. Most kicsit visszaüt a drog, a veséje kicsit rosszalkodik. A teljes igazságot természetesen csak tőle lehetne megtudni, de mindenképpen figyelemre méltó, hogy a magyar média legalja, a Blikk hogyan hozta le a hírt.

Haldoklik a Red Hot Chili Peppers énekese

LOS ANGELES – Eddig nagy titokban tartották, a brit The Sun azonban kórházi forrásokból értesült arról, hogy halálos kórral küzd a Red Hot Chili Peppers énekese.

Anthony Kiedis (46) évek óta jár egy Los Angeles-i klinika műveseközpontjába, veséje teljesen tönkrement, viszont kábítószer-függősége miatt nem kaphat szervet.

A labilis lelkületű sztár egészen fiatalon szokott rá a drogokra, legjobb barátja, Hillel Slovak 1988-ban túladagolásban meghalt. Ezután nagy nehezen rászánta magát az elvonókúrára, ám azóta többször is visszaesett.

– Nagyon nagy bajban van, de egyelőre nem kaphat vesét, mert súlyos drogfüggő – tájékoztatta a lapot egyik barátja.

H. G.

Egy perc néma csend az agyhalott Blikk emlékére.


A Velvet is lehozta a dolgot, ők azért kicsit normálisabban, ráadásul még egy élő felvételt is sikerült a cikkhez csatolni amiért plusz piros pont nekik.

Anthony Kiedisnek jól jönne egy új vese

A Red Hot Chili Peppers énekesét súlyos vesebetegséggel kezelik – állítja a Sun. A lap szerint a rocker szinte az egész nyarat a Los Angeles-i Cedars Sinai kórházban töltötte, és csak hajszál híján kerülte el, hogy veséi felmondják a szolgálatot. A 46 éves énekes szervezete szerencsére jól reagált a kezelésre – állítja a lap informátora. „Hajszálon múlt a dolog. Már arról is szó volt, hogy felkerül a szervátültetésre várók listájára, de az ő múltjával ez nem sokat ért volna. Ha valaki alkohol- és drogfüggő volt, nem sok esélye van rá, hogy új szervet kapjon” – nyilatkozta az informátor, aki szerint Kiedis már jobban van. Az énekes sajtóképviselői egyelőre nem reagáltak a hírre. Kiedisnek 2007 végén született első gyereke, Everly Bear nevű kisfia, akinek felnevelésére szörftudománya csiszolásával készült, idén nyár elején azonban szakított a gyermek anyjával, Heather Christie nevű barátnőjével.

Exit mobile version