Mindenhol ott vagyunk – Funkyforum a közösségi oldalakon

Red Hot Chili Peppers

Azt mondják, hogy nem jó, ha az ember csak a facebookra támaszkodik, ezért a Funkyforum is igyekszik mindenhol ott lenni, hogy a legszélesebb körhöz tudjuk eljuttatni a híreket, videókat, bármit ami kapcsolatban van a zenekarral vagy tagjaival, legyen az régi, vagy mostani. Ezért álljon itt egy kis gyűjtőoldal, hogy merre is találhattok meg bennünket.

Facebook

Valószínűleg ezt ismeritek a legtöbben, nem csoda, az évek alatt ez volt a legaktívabb felület, és valószínűleg egy ideig még az is marad, de azért biztos ami biztos alapon idetesszük. Itt minden van, képek, videók, napi érdekességek, vélemények, nézzétek sűrűn.

Twitter

Bevallom férfiasan, soha nem twittereztem, viszont a kezdetek óta létezik, aki itt követi a Funkyforumot, az biztos nem marad se semmilyen hírről, mivel automatikusan minden ide is kikerül, ami az oldalra, de semmi több tartalom.

Google +

A google közösségi oldala koránt se annyira elterjedt mint a facebook, bár valaki pont ezért szereti. Ha te is azok közé tartozol, akkor számodra is van lehetőség értesülni az újdonságokról. Illetve szerintem ez a legszebb.

Tumblr

Aki ismeri a tumblr-t, annak nem kell bemutatni, hogy mit is fog tartalmazni, aki meg nem, az látogasson el az oldalra, és gyönyörködjön az ocsmány mennyiségű képben, gifben, videóban (ami majd persze csak ezután jön, mert még csak most indult).

RSS

Ha semmilyen közösségi oldalon nem vagy fent, akkor se kell elkeseredni, hiszen a a funkyforum rendelkezik rss linkkel, amire feliratkozva szintén mindig értesülhetsz a legfrissebb hírekről (személy szerint a feedly rss olvasót preferálom).