Lazán kapcsolódik: új Jane’s Addiction szám!


Letölthető az első szám a nyáron megjelenő új Jane’s Addiction lemezről, címe End To The Lies, és ide kell szépen elmenni érte.
Az utolsó Jane’s lemez 2003-ban jelent meg, azóta mindenki járta a maga útját, Perry Farrel megcsinálta a Satellite Party nevű együttest, aminek első és egyetlen lemezén John Frusciante és Flea is játszott pár dalban, Dave Navarro pedig a ‘The Panic Channel’ nevű bandával adott ki egy lemezt (One, 2006). Azóta egy bestof gyűjtemény (Up From the Catacombs: The Best of Jane’s Addiction,2006), és egy 4 lemezes, ritkaságokat és koncertfelvételek is tartalmazó box (A Cabinet of Curiosities,2009) jelent meg tőlük, pár éve újra összeállt az eredeti felállás, nyomtak pár koncertet, majd a Jane’s-től megszokott módon újra szétesett a dolog, Eric Avery megint kiszállt, helyére Duff McKagan került, de ő sem volt ott sokáig, tavaly ősszel David Sitek lépett a helyére. Az új lemezt 2011 augusztusára ígérik, címe “The Great Escape Artist” lesz

  • atika85

    Tetszik. Sőt, nagyon is tetszik. Kicsit keveredik Perry Farrel saját szólóanyagával, de mégis érezni benne a Jane’s-t. Várós a lemez, nagyon.

  • geri

    pontosan,énis nagyon éreztem a szólóalbum hangzást,de emellett nagyon is fasza

  • akksi

    ÍJöhetne valami, ami nem lazán kapcsolódik. Mondjuk egy új Red Hot Chili Peppers album?