Hírmorzsák

Pár apróság a zenekar háza tájáról.

– Egy Al Jardone interjúban szóba került Flea és az együttes, itt derült ki, hogy a Red Hot Chili Peppers nála is próbál.

Interviewer: Nice. You also have Flea on here.

AJ: Oh, Flea. He’s amazing…he’s like bottled energy. If you ever want some energy, go see Flea. He put a bass part on „Help Me Rhonda” that just kicks it up a notch, you know? He’s even a brilliant musician as a trumpet player, a vocalist; he can do it all. In fact, he very generously spent a day with me in the studio until his lips got blue from playing the trumpet. He’s really quite an accomplished musician.

Interviewer: One of the greats.

AJ: They (Red Hot Chili Peppers) are rehearsing at my place, they’re working on their new album very shortly.

– Augusztus 31-én készült egy közös fotó Anthony-ról és Flea-ről (igen, már ez is hír…).

-Sammy Hagar elhintet pár morzsát a Chickenfoot jövőjével kapcsolatban, egy interjúban elmondta van már pár szám az új albumra, de a gond Chad, mivel ő jelenleg a Chili-vel készíti az új lemezt, és ha végzett, akkor az együttes úgy is turnézni fog, egy-másfél évig. A megoldás az, hogy vagy várnak Chad-re, vagy új dobost szereznek a Chickenfootba.

– Végére marad egy olyan hír, ami nem kötődik közvetlenül a Red Hot Chili Peppershez, de lehet többeket is érdekelni fog. 2010 november 24-én Omar Rodriguez-Lopez fellép Budapesten, az A38 színpadán! A jegyek elővételben 3200ft, helyszínen 4200ft-ba fognak kerülni. Omarnak egyébként november két új lemeze is meg fog jelenni (erről kicsit bővebben a The Mars Volta blogon lehet olvasni).