Egy éves a Funkyforum

Ma egy éve indult a Funkyforum.hu, és ebből az alkalomból szeretném köszönetet mondani mindenkinek az eddigi kommenteket, Esztának a sok fordítást, Szergei-nek szintén a fordítást, SID-nek a soksok videót, amiből lehetett csemegézni, MBalázsnak a segítségért a koncertekben, a fórum őslakóinak, és természetesen a törzskommentelőknek a kellemes viták miatt, illetve mindenkinek aki csak olvasni jár ide, vagy véletlenül rossz helyre kattintott, és itt kötött ki 🙂 Nélkületek nem tartana ott az oldal, ahol ma tart. Hogy hol? Következzen egy kis összefoglaló az elmúlt egy évből.
Ha valakit kihagytam volna a felsorolásból, az azért van, mert hajnali 3 van, és ilyenkor már nehéz gondolkodni.


Amikor elindult az oldal, akkor a napi 100 látogató is kifejezetten jó volt, ez azóta szerencsére változott, ma már átlagosan naponta 300 látogatónk van, 500-600 lapletöltés. Az igazi áttörés valamikor tavaly november-decemberben következett be, köszönhetően Eszta Hillingdon Mind interjú fordításának, onnantól még erőteljesebb lett a növekedés. A legjobb nap 2009. február 15.én volt, azon a napon 430 látogatója volt az oldalnak, de az oldalletöltés szempontjából a másnap volt az igazi, akkor több mint 1300 oldalt néztek meg.
stat

Az egy év alatt 235 post került publikálásra, és ezekhez 2101 hozzászólás érkezett. Összesen 140 ember fejtette ki véleményét, a legtöbbször természetesen én írtam, de Balázs 234 kommentel a második, CinaZ 170 kommentel a harmadik, és Maroo 106 hozzászólással a negyedik.

A legolvasottabb post a „The Empyrean vélemény„, azt követte a „Chad beszélt a banda állapotáról„, a dobogó harmadik fokára fej fej mellett az „Éljen a bulvármocsok” és a „John Frusciante blog – The Empyrean (magyarul)” került. Természetesen azt nem vesszük figyelembe, hogy a felsorolt négy post nézettsége összesen sincs a Anthony Kiedis képek nézettségének közelében 🙂

A világ 83 országából voltak látogatóink, olyan országokból is, mint Oman, Kazakhstan, Taiwan, vagy Trinidad and Tobago. Természetesen a legtöbben itthonról látogatták az oldalt, de a második helyen Szlovákia, a harmadik helyen pedig az Egyesült Államok áll. Japán csak a negyedik 🙂

map

Összességében jelenleg az ország leglátogatottabb Red Hot Chili Peppers rajongói oldala vagyunk, és ez remélem a jövőben sem fog változni, de ez csakis rajtatok áll, remélem továbbra is tudunk érdekességekkel szolgálni, és ha valami ötletetek van, amivel az oldal szerintetek több lenne, akkor ne habozzatok, mondjátok el.

A nyereményjátékról nemsokára lesz külön post.