Napi komolytalanság

Vizsgaidőszak kezdetekor (és MÁV sztrájk alatt) mindig jól jön egy kis könnyedség a sok “direktcsakszemétségbőlvanbenne” tétel ( és miért nem indul a fránya vonathee?) után, ezért a mai videóban Chad hozza a szokásos formáját, csak most énekel és gitározik!

Ráadásnak egy kis rész Chad Eastern Rim dvd-jéről, amiben a Charlie-t játssza (az az ütőfeldobás-elkapás nem jött össze :D).

 • Pingback: Turulcsirip - funky_forum()

 • maroo

  jéé, én csak arról tudtam hogy zongorázik
  a második videón azthittem leesek a székről. chad mostanában nagyon lazán dobol és ezt nem a dobverőmutatványokra értem, hanem arra, hogy dinamikus, nem esik ki a lendületből történjék bármi, még akkor sem ha közben valami igen bonyolult résznél jár.
  1:30-nál néztem mint rozi a moziban, én ilyet még nem láttam, hogy valaki egy szám közben neki áll a lábcint állítgatni… kéész… elejti a dobverőt, semmi pánik fél másodperc múlva újjal folytatja, valami nem jön ki rögtönöz oda egy illő részt. rengeteget módosít, változtat, improvizál a számok alatt, sokszor csak hangulatában ugyanaz mint az eredeti. legalábbis újjabban egyre inkább ez a tendencia. meg az, hogy túljátsza a dalokat. a régi chilinek más volt a hangulata. egyszerűbb mégis kicsit rafinált ritmusok, ezzel szemben nézzük meg a charlie-t. szinte végig jár mind a 4 végtagja és zúz. kicsit nagy a hangzavar. nekem ez jó tetszik, meg minden, de a számnak nem tesz jót… mondjuk a charlie-n szerintem amúgy sem lehet sokat rontani, de inkább nem megyek át stadium fikázásba, csak remélem, hogy a következőre anthony ismét tököt növeszt és nem fog nyávogni, a többiek pedig szintén visszavesznek magukból és együtt lesznek nagyok..

 • maroo

  ja azt ki is hagytam, hogy dúdolászik, tátog, bohóckodik szám közben… azért annyira nem egyszerű amit csinál még ha annak látszik is 😀 sosem lennék képes utána csinálni..

 • SiD666

  hát ez egy Drum Clinic volt.cél az hogy minél többet hozzon ki magából az adott dobos. ezért játsza túl .bár szerinte marhára nem öli mega számot.

 • atika85

  Chad dobolásán először emiatt a felvétel miatt döbbentem le (csak akkor még kézi kamerás felvétel volt). Koncerteken és lemezen nem lehet az ilyeneket látni/hallani, de itt erősen üt a dolog 🙂

  Egyébként meg SID-nek jár a dicséret, ő szokta hozni ezeket a felvételek 😀

 • maroo

  és SID-nek esetleg nincs kedve karácsonyra elhozni az egész Eastern Rim-et ? 😀
  csak mert kerestem torrenten, dc-n, kerestem hivatalos helyeken is, webshop-ban, de nem találtam. Csak külföldi webáruházban találtam de nekem nagyon gázos a banki átutalás amerikába, plusz mittudomén mennyi adó meg szállítási költség rakódik rá, arról nem is beszélve, hogy a legtöbb helynek mi már túlságosan balkán vagyunk ahhoz hogy szállítsanak ide…
  Esetleg bárkinek van ötlete, hogy honnan szerezhető be az eastern rim, az szóljon most vagy hallgasson örökre…ámen

 • atika85

  Parancsolj:
  http://usacd.hu/index.php?lng=hu&option=details&param=13637088

  Nem a legolcsóbb (8000+ ft), de akinek nagyon kell annak nagyon kell. Aztán elmondhatod magadról, hogy fél Magyarországnyi Chili rajongónak tőled lett meg a dvd 😀