Chad válaszolt!

Tegnap elkészült az interjú amiről korábban írtam és most a musicradar.com oldalon meg is lehet hallgatni az egészet. Beszél a Chickenfootről, a Red Hot Chili Peppers jelenlegi státuszáról (megint megerősíti, hogy az együttes nem oszlott fel, csak mindenki mást csinál). A harmadik részben vannak a rajongói kérdések, megpróbáltam összeszedni, hogy mely kérdésekre válaszolt.
Érdemes meghallgatni, mert viccesek a válaszok, tipikus Chad 🙂

ubtguitarist
What do you love about being a musician and what do you hate about it?

Ironcobra126
Sup Chad, I’ve heard that you’ve been known to have to change your snare drum halfway through a gig due to you wearing the skin out so quickly, affecting the sound. Is this true?

-ElBarto
What’s the best era of the Chili Peppers?

Blaze
Once, you played on a drum kit (308 pieces), and you got in the book of Guiness records. Where did this idea come from, and how is it feeling to be a recorder?

ShallowRoots
I tend to hit the drums extremely hard when I get into a song as I know you do. I have broken way too many cymbals and it is costing me dearly. Being the powerhouse that you are you must be breaking them quite often, right?

**Ezt a kérdést nem találtam meg**

medina
Do you remember playing your first gig ever?

mmerijf
If you could do anything rather than being a drummer, what would you do?

bosco
Chad, you’re in the audience photo on the back of the KISS Alive! album cover…

thelynxeffect
Do you think it’s fair to say that you are the most talented musician in RHCP?

 • xhris

  Csak annyi kiegészítés, hogy három részes az interjú, és ezekre a rajongói kérdésekre a harmadikban vannak a válaszok. Kedves kis beszélgetés 😀

 • xhris

  Jajj, utolsó kérdés mekkora LOL :D:D:D:D:D:D

 • CinaZ

  Chad Red Hot Chili Peppers Smith ennyi 😀

 • Balázs

  áááá válaszolt az egyik kérdésemre!!!! Blaze néven írtam.:) izé…. nem szeretné valaki lefordítani nekem a válaszát? 🙂 mert nem nagyon értem csak részleteket. ha szöveges válasz lenne azt érteném, de ezt az akcentust. 😀 szoval vki lenne szíves lefordítani? lécci 😀

 • xhris

  Megpróbálom 🙂
  Szóval, ahol felnőtt, Detroitban, egy középiskolás korából ismert barátjának van egy hangszerboltja. És amikor újra meglátogatta őt ott, 1994-ben, akkor azt mondta neki, hogy ő össze szeretné rakni a világ legnagyobb dobfelszerelését. Az addigi rekord 296 részes volt, és gondolták milyen vicces lenne. Megkérdezték tőle, hogy játszana-e ezen egy élő showban, mire ő természetesen belement a dologba. Mármint ott abban az egyébként nagy hangszerboltban, ha jól értettem. Szóval élvezte a dolgot, és a buli kedvéért felvette a lángoló sisakját is. Nem volt egy nagy zenei élmény igazából, de végülis ezzel bekerült a Guiness Rekordok könyvébe.
  Kb. ennyi 🙂

 • Balázs

  oh kössz szépen!!! 🙂

 • atika85

  Jó volt ez az interjú, tipikus Chad stílus, az utolsó kérdésre a válaszon én is röhögtem, az is tetszett ahogy a Mother’s Milk éráról mesélt 🙂
  Balázs, grat, nem sokan mondhatják ezt el magukról, hogy Chad válaszolt a kérdésükre 😀 És mellesleg kurva jó kérdés, mert ezt mindig is tudni akartam.

 • maroo

  Chad régen sem volt normális de mintha mostanában kicsit oldottabb lenne. ez a reklám sem olyan régi, ezen is alakít :

 • Balázs

  kösz ati. 🙂 de igazából nem az én kérdésem volt, hanem egy barátomé, csak én írtam mert ő nem tud angolul. 🙂 De én is kérdeztem tőle, kettőt is más felhasználónéven. 🙂 jo lett volna ha az én kérdésemre is válaszol, de ennek is rohadtul örülök. igazad van, azon kevesek közé tartozok akiknek válaszolt Chad!! 😀 lehet hogy azér nem tették be az egyiket mer túl hosszú volt, meg lehet hogy nem is voltak jók… a másik kérdésem meg az volt hogy tényleg jártak-e szellemek a házban, ahol a Blood Sugar-t fölvették. mert olvastam a by the way-ben, hogy tökre azt hitte mindenki. 😀 meg john is mondta akoriban egy intrjúban hogy “amióta itt vagyunk ,még nem maszturbáltam, de múlt éjszaka nem tudtam ellenállni, és miközben rajta voltam a dolgon, hallottam hogy a szobámban dugnak egy nőt” :D:D és mások is hallottak hangokat meg kihívták oda a szellemírtókat meg minden szarságot. :):) de az a vicces hogy most hogy nem lehet már kérdezni, annyi kérdés jut az eszembe. 🙂

 • atika85

  Maroo:
  Ez jóó, ezt még nem is láttam, vicces 🙂